Έτοιμοι για "δράση", Καλής και Χατζηφιλίππου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019

Δύο ακόμα -αγωνιστικές- λύσεις θα έχει στην διάθεσή του ο Δημήτρης Τζομάκας  την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Νίκος Καλής και ο Μιχάλης Χατζηφιλίππου , είναι παιδιά από τα "σπλάχνα" της ομάδας μας, αλλά δεν μπόρεσαν να ενισχύσουν την πορεία μας προς τον φετινό τίτλο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ο Νίκος -λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων- δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά αυτό θα αλλάξει από τον επόμενο μήνα. Έτσι, θα δώσει μια ακόμα πολύτιμη λύση κοντά στο καλάθι, αγωνιζόμενος στην θέση του center (1,97cm , 25 ετών). Συνολικά με το ανδρικό μας έχει 35 συμμετοχές, ενώ κατά την διάρκεια των σπουδών του στο Ηράκλειο Κρήτης, αγωνίστηκε στον Γ.Σ. Χάνδακα.

Ο Μιχάλης Χατζηφιλίππου δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στο γόνατο κατά την διάρκεια της θητείας του, και ολοκληρώνει αυτές τις μέρες την αποθεραπεία και ενδυνάμωση. Ο 20χρονος (γεν. 29/4/1999) και ύψους 1,85cm play maker , έχει πανηγυρίσει τα πρωταθλήματα εφήβων και ανδρών της σεζόν 2015/2016 και με την φανέλα του ανδρικού μας έχει πετύχει 120 πόντους σε 39 συμμετοχές.

Παράλληλα έχουμε και δύο αποχωρήσεις: 

1) ο Μιχάλης Δρόσος, (23 ετών, point guard, 1.85cm) για επαγγελματικούς λόγους θα μετακομίσει στην Αθήνα και θα αγωνιστεί στον Α.Σ. Πέρα, στην Γ'Εθνική.

2) ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, (20 ετών, guard/forward, 1.95cm), επέστρεψε στην Παναχαΐκή Γυμναστική Ένωση (Α' ΕΣΚΑΗ), μιας και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του.

Τους ευχαριστούμε και τους δύο θερμά για την πολύτιμη συμβολή τους στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Δωδεκανήσου ανδρών 2018/2019.

Πηγή: www.ae-dikaioubc.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.