Το "ευχαριστώ" και το "μπράβο" του Ξάνθου Πάτμου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019

Με μία άκρως συγκινητική επιστολή, ο Ξάνθος Πάτμου ευχαρίστησε την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, τους διαιτητές, τους κριτές και το 12sports για την άριστη συνεργασία. Συνεχάρη όλες τις πρωταθλήτριες ομάδες και ευχαρίστησε όλους αυτούς που βοηθούν στη δύσκολη προσπάθεια του συλλόγου. Αναλυτικά, η συγκινητική επιστολή του Ξάνθου Πάτμου.
«Τα κορίτσια μας ολοκλήρωσαν και για φέτος τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Με το τέλος λοιπόν του πρωταθλήματος το τμήμα μπάσκετ του Α.Σ ¨ Ξάνθος ο Πάτμιος¨ θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Τοπική Επιτροπή καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου για την άψογη και φέτος συνεργασία μας. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κύριο Φιλήμονα Χατζηαντωνίου γιατί πάντα μας βοηθάει να βρούμε λύση στα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω της κακής συγκοινωνίας της Πάτμου με τα άλλα νησιά . Επίσης το Μάκη Δούβαλη και το 12sports για την γρήγορη ενημέρωση και βοήθεια σε ότι χρειαστεί για τους αγώνες. Ευχαριστούμε πολύ και τους διαιτητές μας που περνάνε από σαράντα κύματα για να έρθουν να σφυρίξουν τα παιχνίδια στην έδρα μας, ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Σ.Δ.Κ.Δ. κύριο Άρη Φάκαρο για την πολύτιμη βοήθεια του. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα άλλα σωματεία και τους προπονητές τους για την άψογη συνεργασία μας, Ε.A.KA., Ακαδημία Καλύμνου, ΑΕ Δικαίου  Ηρακλή 2000, Ιπποκράτη Κω. Είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν αισθανόμαστε αντίπαλοι μεταξύ μας αλλά φίλοι και συναγωνιστές για ένα κοινό σκοπό …. ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ … Πολλά συγχαρητήρια στην ΕΑΚΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των νεανίδων και τον Ιπποκράτη Κω για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των κορασίδων και παγκορασίδων και επίσης την ΑΕ Δικαίου, τον Ηρακλή 2000 και την Ακαδημία Καλύμνου για την συμμετοχή τους στα final four . Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια .
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ λοιπόν ….παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο με τις κακοκαιρίες , τις μετακινήσεις, τα κρύα και τα πολλά και διάφορα προβλήματα που προκύπτουν από την έλλειψη ενός κλειστού γυμναστηρίου, εμείς υπερνικάμε τα εμπόδια και παραμένουμε συνεπείς σε όλες μας τις υποχρεώσεις . Η δύναμη μας όλα αυτά τα χρόνια είναι οι αθλήτριες μας που δεν λογαριάζουν δυσκολίες και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να χαίρονται το άθλημα που αγαπούν . Η Πάτμος είναι εδώ και αργά αλλά μεθοδικά αναπτύσσει όλο και περισσότερο το μπάσκετ και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αγωνίζεται ισότιμα απέναντι στα άλλα σωματεία της Δωδεκανήσου. Κλείνοντας είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί κάποτε ήμασταν λίγοι …τώρα όλο και γινόμαστε περισσότεροι που βοηθάμε να πραγματοποιούνται οι αγώνες . Οι γονείς των παιδιών , οι επαγγελματίες τις Πάτμου οι φίλοι του αθλήματος, όλοι αγκαλιάζουν τις προσπάθειες των παιδιών μας και αυτό μας δυναμώνει και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε . Ευχαριστούμε την Βlue Star Ferries που φέτος μας έκανε τεράστια διευκόλυνση με τα εισιτήρια μας , την εταιρεία Dodekanisos Seaways , το δεύτερο μας σπίτι στην Κω το ξενοδοχείο Κος Hotel και τον κύριο Νίκο Πουλιού για την φιλοξενία της ομάδας μας , το εστιατόριο ΜΠΕΝΕΤΟΣ για την πολύτιμη προσφορά του και την αδιάκοπη ενίσχυση της ομάδας μας, τον δήμο Πάτμου και το Κέντρο Υγείας Πάτμου, τον κύριο Κουτλάκη Ιάκωβο και Καμπίτη Ιωάννη για την δωρεάν φιλοξενία των διαιτητών μας ,τον Μίχα Νικόλαο ,τον Γρύλλη Χριστόδουλο από το εστιατόριο Παντελής και τον Μπάχα Μιχάλη από το ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ για την προσφορά τους σε νεράκια και χυμούς στους αγώνες . Τέλος την γραμματεία μας που τρέχει όποτε χρειαστεί ,την Ελένη Μπαχά, την Μαρία Γρύλλη, τον Κωνσταντίνο Κωνσταντά και τον Γιώργο Μπαχά.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.