Πρεμιέρα με το δεξί ο Kos Hotel Ιπποκράτης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018

Έχοντας σε όλο παιχνίδι το προβάδισμα η ομάδα μας κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Α2 Εθνική κατηγορία επικρατώντας με 67-85 της ομάδας του Εθνικού στον Πειραιά. Πολυφωνία στην επίθεση για την ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη που είχε πρώτο σκόρερ το Ναούμη με 20 πόντους.

Ο Ιπποκράτης μπήκε απ’ την αρχή σοβαρός στο παιχνίδι και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη απ’ το πρώτο δεκάλεπτο έχοντας πολυφωνία στην επίθεση αφού πήρε σκορ από Λάανε, Χατζηνικόλα, Σκούφη και Χαρίση και ήταν μπροστά με 14-25 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Με πέντε συνεχόμενους πόντους του Ναούμη ξεκίνησε το δεύτερο δεκάλεπτο για τον Ιπποκράτη που έδειχνε ότι είναι το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης. Ο Εθνικός δε μπορούσε να βρει λύσεις με τους πολύπειρους Μίχαλο και Νικολαΐδη να παίρνουν αρκετές προσπάθειες και τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν συνεχώς λύσεις έχοντας αρκετές επιλογές επιθετικά και να πηγαίνουν έτσι στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 32-42.

Πλέον οι βάσεις είχαν μπει για την ομάδα του Ιπποκράτη που όποτε ο Εθνικός έδειχνε σημεία ανάκαμψης κατάφερνε να πατάει το γκάζι και να ξεφεύγει με τους Ναούμη και Σκούφη αλλά και τους Καλαμπάκα και Μαστόρο που βοήθησαν επίσης επιθετικά και έτσι ήρθε εύκολα η νίκη στην παρθενική συμμετοχή του συλλόγου στην Α2. 

Για τον Εθνικό ξεχώρισαν οι Περδικάρης (21 π.), Νικολαΐδης (16π.) και Μίχαλος (13π.)

Τα δεκάλεπτα: 13-23, 32-42, 49-66, 69-85.

Διαιτητές:  Δημόπουλος- Κωνσταντινίδου- Καρπάνος

Εθνικός (Παλαιοχωρίτης): Γιατρούδης, Περδικάρης 21, Ασημακόπουλος, Νικολαΐδης 16 (3), Σκιαθίτης 3, Κωτσόπουλος 8 (1), Ίβκοβιτς 2, Τζίμης, Μίχαλος 13 (2), Κυρίτσης 4, Κοκκορόγιανης, Χουγκάζ 2.

Kos Hotel Iπποκράτης (Συμεωνίδης): Λάανε 7 (1), Σκούφης 14 (2), Τρύπας, Ναούμης 20 (4), Καλαμπάκας 12 (1), Ασημακόπουλος 8, Χατζηνικόλας 6, Χαρίσης 6, Μαστόρος 10, Καραθωμάς, Λάμπρου, Δρόσος 2.


Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.