"Ευχαριστώ" της Ε.Α.ΚΑ στον Φοίβο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2018

Με ανακοίνωση της η Ε.Α. Καλύμνου ευχαρίστησε θερμά το Φοίβο για την πρόσκληση στο τουρνουά και την άριστη διοργάνωση του.

Αναλυτικά:

''Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Α.ΚΑ. θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς την γειτονική ομάδα του Φοίβου Κω για την τιμή που μας έκαναν να μας προσκαλέσουν στο 1ο Φεστιβάλ μπάσκετ στην Κω στην κατηγορία Παίδων στις 27 και 28 Δεκεμβρίου. Η συγκομιδή σημαντικών εμπειριών για τους αθλητές μας ήταν μοναδική.

Τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες για την προαγωγή του αθλήματος στα ακριτικά νησιά με τις αντιξοότητες της νησιωτικότητας,  δεν στάθηκαν εμπόδιο για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία  η διοργάνωση. Οι άρτιες σχέσεις με το εν λόγω σωματείο και τον φίλο Νίκο Μιμερίνη, πρόεδρο του Δ.Σ., εκκολάπτουν ένα ευοίωνο μπασκετικό μέλλον με τα δύο σωματεία να συμπορεύονται και σε άλλες τέτοιες εκδηλώσεις, εκατέρωθεν. Τέλος πολλά συγχαρητήρια σε όλους παράγοντες και μη του Φοίβου για την εξαιρετική φιλοξενία στο νησί της Κω, δείχνοντας το πόσο άριστοι οικοδεσπότες είναι''.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.