Ευχαριστήριο του Φοίβου για το 1o Kos Basketball Festival

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κω, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του διήμερου τουρνουά καλαθοσφαίρισης, που διοργάνωσε με τη συμμετοχή 5 ομάδων από τη Ρόδο, Κάλυμνο, Σύμη και Αθήνα, επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τις συμμετέχουσες ομάδες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσου, Α.Ο Σύμης, Α.Ο Λεόντειου και Ε.Α.Κ.Α. για την αποδοχή της πρόσκλησης αλλά και για τη συνολική τους παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. 

Κατά γενική ομολογία το τουρνουά στέφθηκε από επιτυχία τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά, αφού και οι 5 ομάδες που έλαβαν μέρος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλει ο σύλλογος μας για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης,  και χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Περιφερειακής ενότητας Κω και του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ του Δήμου Κω τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις, να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στους συμμετέχοντες αθλητές, προπονητές, συνοδούς και διαιτητές,  δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα αγωνιστικής δράσης τόσο στα παιδιά του συλλόγου μας αλλά και σε παιδιά από άλλες περιοχές της Ελλάδας. Πιστεύουμε ότι παρά το γεγονός ότι δεν αποφύγαμε κάποια μικρά λάθη απόρροια της ερασιτεχνικής μας ιδιότητας, καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας μένοντας  πιστοί στης αρχές του συλλόγου μας. που δεν είναι άλλες από την ανιδιοτελή προσφορά του αγαθού της άθλησης και της σωστής διαπαιδαγώγησης μέσα από το ομαδικό άθλημα της καλαθοσφαίρισης. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, τον Έπαρχο Κω κ. Χαλκιδιό Γεώργιο για την συμπαράσταση και τις πολύτιμες κατευθύνσεις του, τον Εντεταλμένο Αθλητισμού Δωδεκανήσου κ. Νικολή Νικόλαο και τη κα Βασιλική Κούκου από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη συνέπεια και την ουσιαστική καθοδήγηση τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. του Δήμου Κω στην Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου, το Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου, στους Εθελοντές Σαμαρείτες & Διασώστες του Ε.Ε.Σ. Κω, στην MedHome Hippocrates, στην Ελληνική ομάδα Διάσωσης και στον κ. Στέργο Χατζηστέργο για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση του τουρνουά.

Τις θερμότερες ευχαριστίες μας στους υποστηρικτές του τουρνουά κα Μαραγκού Στεργία της CORAL GAS και των αδελφών Νικόλα και Γιώργο Σκουμπουρδή της VESTAL GROUP.

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους κ. Ιγνάτιο Φιλιππούση της Λεόντειου Σχολής και στον κ Δαρίδη Κωνσταντίνο που θεωρούμε πλέον καλούς φίλους του συλλόγου μας.

Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά του συλλόγου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν τόσο μέσα από τις γραμμές του γηπέδου όσο και έξω από αυτές επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο σε όλα τα επίπεδα.

Εμείς στο Δ.Σ. του συλλόγου παραμένουμε πιστοί στην πορεία που έχουμε χαράξει και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε παρόμοιες δραστηριότητες.

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία και ευημερία. 

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μιμερίνης Νικόλαος

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κυριάκης Αλέξανδρος

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.