Α.Ε Δικαίου: “Παιδί και Θάλασσα” στην παραλία "βαπόρι" από τις 27/06 έως τις 29/08"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Δικαίου, σε συνεργασία με τις δημοτικές κοινότητες Πυλίου και Ζηπαρίου, υπό την αιγίδα του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω, με χαρά ανακοινώνει την επανενεργοποίηση του επί σειρά ετών προγράμματός της: “Παιδί και Θάλασσα”.

Το πρόγραμμα θα λάβει μέρος στην παραλία “Βαπόρι” κατά τις ημερομηνίες 27 Ιουνίου έως και 29 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το νερό, να διδαχτούν τις αρχές που διέπουν την ενασχόλησή μας με τη θάλασσα καθώς και τον σεβασμό προς αυτήν και τις παραλίες, θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές της κολύμβησης αλλά θα διασκεδάσουν και θα παίξουν μέσα απ' τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, όπως και πολλές άλλες δραστηριότητες που έχουν ετοιμάσει οι υπεύθυνοι του προγράμματος. 

Όλα αυτά σε πλήρως ασφαλές περιβάλλον υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση πτυχιούχων καθηγητών ΤΕΦΑΑ με αναγνωρισμένα διπλώματα ναυαγοσωστικής καθώς και έμπειρων παιδαγωγών.

Το πρόγραμμα “Παιδί και Θάλασσα” θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι. Πληροφορίες κι εγγραφές στα τηλέφωνα: 

6945797499 – Τζομάκας Δημήτρης και 6948273795 – Καραθωμάς Κώστας.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Καραθωμάς Δαυίδ Αντωνόπουλος Ιωάννης

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.