"Καίει" την Ε.Α.ΚΑ το φύλλο αγώνος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα Ηρακλής 2000- Ε.Α. Καλύμνου. Οι δύο διαιτητές (Κιόττου- Μητσού) αλλά και το μέλος της γραμματείας κ. Φραγκάκη δέχθηκαν φραστική επίθεση και απειλές, ενώ ο πρόεδρος της Ε.Α.ΚΑ. Γιάννης Καρδούλιας έσπασε την πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών.. Για του λόγου το αληθές, ιδού τα όσα έγραψαν στο φύλλο αγώνα, οι δύο διαιτητές.

''Μετά το τέλος του αγώνα, ο οποίος κύλησε ομαλά ο κ. Τσάταρος, που ήταν γραμμένος στον πάγκο των φιλοξενούμενων, ήρθε μπροστά μας ενώ βρισκόμασταν στη γραμματεία και απευθυνόμενος στους δύο διαιτητές μας είπε τα εξής: Μας γ….ε, είστε καρναβάλια, μην τολμήσετε να πατήσετε ξανά στην Κάλυμνο. Μετά απ’ αυτό, ενώ κατευθυνόμασταν στο χώρο των αποδυτηρίων, δεχθήκαμε φραστική επίθεση (βρισιές) και σπρώξιμο από φίλαθλο της φιλοξενούμενης ομάδας. Επίσης δεχθήκαμε απειλές από φιλάθλους της ίδιας ομάδας. Όταν κλείναμε το φύλλο αγώνα, στο χώρο των αποδυτηρίων, ο πρόεδρος της β’ ομάδας κ. Καρδούλιας έσπασε την πόρτα των αποδυτηρίων. Ακολουθεί αναφορά.

Στην αναφορά τους οι διαιτητές εκτός από τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα αναφέρουν βρισιές του προέδρου της Ε.Α.ΚΑ. Γιάννη Καρδούλια ως προς το πρόσωπο της σημειωτή κ. Φραγκάκη («πες στην κ…α να τελειώνει), ενώ γράφεται το γεγονός ότι έσπασε την πόρτα. Όταν απομακρύνθηκε από τους υπεύθυνους, οι δύο ρέφερι έκλεισαν το φύλλο αγώνα.

Πηγή: 12sports.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.