Πήρε τη νίκη η Ε.Α.ΚΑ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η Ε.Α. Καλύμνου ξεκίνησε με το δεξί κερδίζοντας με 51-49 τον Ιπποκράτη, στον όμιλο νήσων του πρωταθλήματος των παγκορασίδων. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του, αφού καμία ομάδα δεν ξέφυγε με περισσότερους από πέντε πόντους. Με το σκορ στο 51-49, ένα λεπτό πριν το τέλος η Νίννη αστόχησε σε δύο βολές, όμως ο Ιπποκράτης έκανε λάθος στην επίθεση. Στη συνέχεια η Νίννη κέρδισε αντιαθλητικό φάουλ, όμως αστόχησε και πάλι στις δύο βολές, ενώ η Ε.Α.ΚΑ. έχασε και την επίθεση. Ο Ιπποκράτης 5’’ πριν το τέλος έκανε λάθος και το ροζ φύλλο έμεινε στην Κάλυμνο, με την Ε.Α.ΚΑ. να έχει κορυφαίες τις Χρυσάκη και Νίννη. Από τον Ιπποκράτη πρώτες σκόρερ ήταν οι Τζανέρη και Ντούλα.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 18-16, 26-25(ημ.), 38-37, 51-49

Διαιτητής: Φάκαρος

Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ (Καλαϊτζίδης): Γεωργαρά Γ., Νίννη 15(1), Βαρδαούλη, Εργά 4, Γεωργαρά Μ. 2, Τσάταρου 8, Πατέλλη 3, Χρυσάκη 19.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Καπερώνης): Κιαπόκα, Χατζηστέργου 8, Αθανασοπούλου 2, Τζανέρη 14, Κουτρέση Ξ. 4, Ντούλα 13, Κουτρέση Ε., Κουντουριώτη, Κουτρέση Μ. 8. 

12sports.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.