"Ευχαριστώ" απ' τον ΠΑΟΚ KYANA για την στήριξη και την φιλοξενία

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 53-77 του Ιπποκράτη έχοντας την συμπαράσταση των φιλάθλων του συνδέσμου της Κω που έδωσαν δυναμικό παρών στο Κλειστό γυμναστήριο Κω. Παράλληλα, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Κως παρέθεσε και δείπνο στην «ασπρόμαυρη» αποστολή, στο εστιατόριο «Ελιά».

Οι διοικούντες το «ΔικεφάλουEyx», με ανακοίνωσή τους, ευχαρίστησαν τον κόσμο τους για τη φιλοξενία τους στο νησί.

«Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κως: Δυναμική υποστήριξη, εκπληκτική υποδοχή προς την ομάδα! Με δυναμικό παρών εντός αλλά και εκτός γηπέδου στήριξε για άλλη μία χρονιά ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κως την ομάδα μας στη μεγάλη της εκτός έδρας νίκη, στο πλαίσιο του αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών στο πανέμορφο νησί του Ιπποκράτη.

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κως φρόντισε να δημιουργηθεί μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και στο δείπνο-έκπληξη που παρέθεσαν τα μέλη του, προς την αποστολή του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στο μοναδικής ομορφιάς εστιατόριο «ΕΛΙΑ», ιδιοκτησίας του αντιπροέδρου του συνδέσμου κ. Σωτήρη Τσεκούρα. Η ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της σε όλους τους φιλάθλους μας που ήταν δίπλα μας, ιδιαίτερα στους Δημήτρη Ζόγκα (πρόεδρο του συνδέσμου), Σωτήρη Τσεκούρα (αντιπρόεδρο) και Βασίλη Γουδώνη (ταμία) για την εκπληκτική υποδοχή που τύχαμε στο νησί τους. Σας ευχαριστούμε ! ΠΑΟΚ παντού».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.