Τουρνουά στην μνήμη του Γιάννη Μαύρου (φώτο)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

Είναι ορισμένες στιγμές στον αθλητισμό, που το σκορ, το αποτέλεσμα ή ο νικητής του αγώνα δεν έχουν απολύτως καμία σημασία.

Πόσo μάλλον, σε ένα φιλικό τουρνουά νεαρών αθλητών, που η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, μιας και το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στον αθλητή της ομάδας μας και καλό μας φίλο, Γιάννη Μαύρο, που από τον προηγούμενο χειμώνα παίζει μπάσκετ στην "γειτονιά των αγγέλων".

Ετσι, η ομάδα μας αφιέρωσε το χτεσινό τουρνουά στην μνήμη του Γιάννη, και με μια όμορφη χειρονομία προκάλεσε τον πατέρα του, Αντώνη Μαύρο, στον οποίο δώρισε μια αναμνηστική φανέλα της ομάδας μας, δείχνοντας πως ο Γιάννης θα είναι πάντα μαζί μας.....

Την απονομή αναμνηστικών στους αθλητές των ομάδων έκαναν ο πρόεδρος της ομάδας μας, Δαυίδ Καραθωμάς,  και ο αντιπρόεδρος Νεκτάριος Χριστοφής.

Αναμνηστική πλακέτα στον Αντώνη Μαύρο, απένειμε και ο πρόεδρος της ΕΑΚΑ Γιάννης Καρδούλιας.

Εκ μέρους της ΑΕ Δικαίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΔΟΠΑΒΣ για την συνεισφορά στην διοργάνωση του τουρνουά, στην ομάδα της ΕΑΚΑ για την αποδοχή της πρόσκλησης και την παρουσία της στο τουρνουά, τον φίλαθλο κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την μνήμη του Γιάννη, καθώς και το τμήμα Σαμαρειτών-Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για αφιλεκερδή υγειονομική κάλυψη του τουρνουά.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.