Η ημερίδα της Ε.Α.ΚΑ.

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014

Άκρως επιτυχημένη ήταν η ημερίδα που έγινε στην Κάλυμνο από την Ε.Α.ΚΑ. και αφορούσε την υγεία των παιδιών. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Καρδούλιας στον πρόλογο του είπε τα εξής: «Αγαπητοί γονείς και φίλοι, σας καλωσορίζουμε στην ημερίδα που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ε.Α.ΚΑ. με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση όλων μας, για θέματα που αφορούν την υγεία των παιδιών μας. Ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι στο οποίο οι γιατροί της ομάδας θα χαρίσουν απλόχερα τις γνώσεις, τις συμβουλές τους και μάλιστα αφιλοκερδώς. Φυσικά, τους οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για την ευαισθησία που δείχνουν σε αυτές τις εποχές και για το γεγονός πως βρίσκονται δίπλα μας συνεχώς.   

Στο διάστημα που συνεργαζόμαστε, θα έχετε καταλάβει πως δεν μας ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο το αγωνιστικό κομμάτι στο οποίο πάντα θα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε, να δημιουργούμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τα παιδιά μας εντός κι εκτός γηπέδου, λειτουργώντας πάντα σε επαγγελματικά πλαίσια και με πρότυπα μεγάλους συλλόγους. Σε αυτόν τον δρόμο θα βαδίσουμε και αυτή τη σεζόν στοχεύοντας να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά, διορθώνοντας παράλληλα και τα λάθη μας. Στο μέλλον θ' ακολουθήσουν κι άλλες εκπλήξεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα, κάτι το οποίο αποδείξαμε πως μπορούμε να το κάνουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας ο οποίος είναι ένας: Να χαμογελούν τα παιδιά μας», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καρδούλιας.

Στην ημερίδα μίλησαν οι Μανώλης Τσικούρης (καρδιολόγος), Μανώλης Καλικάντζαρος (ορθοπαιδικός), Καλλιόπη Χατζηδάκη (διατροφολόγος), Νομική Πλάτση (φυσιοθεραπεύτρια) και Ελευθερία Χούλλη (ψυχολόγους). Πρόκειται για εξαίρετους επιστήμονες ο καθένας στον χώρο του, οι οποίοι έδωσαν τα… «φώτα» τους στους παρευρισκόμενους.

Πηγή: 12sports.gr 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.