Η απάντηση του Θάνου Σταματάκη στον Φοίβο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014

Κύριοι. Χωρίς να θέλω να μπω στην διαδικασία ανταλλαγής επιστολών στα Μ.Μ.Ε. με κανέναν, ιδιαίτερα με ένα αθλητικό σωματείο, αναγκάζομαι να απαντήσω στην πρόσφατη δήλωση- καταγγελία του αθλητικού συλλόγου ΦΟΙΒΟΥ. 

Το εν λόγο σωματείο έχει καταθέσει στον ΔΟΠΑΒΣ αίτημα  τον Ιούνιο του 2014 για παραχώρηση ωρών στο γήπεδο μπάσκετ στην κοινότητα Ασφενδιου και στην κοινότητα Πυλίου. Η μέχρι πριν ένα μήνα διοίκηση του οργανισμού για δικούς τις λόγος δεν μπήκε καν στην διαδικασία απάντησης του συγκεκριμένου αιτήματος.  Από τον Αύγουστο χωρίς καν να γνωρίζω ακόμα αν θα είχα την θέση όπου έχω τώρα ως υπεύθυνος του αθλητισμού του ΔΟΠΑΒΣ καλούμαι να πάρω θέση στο συγκεκριμένο αίτημα! Η θέση μου ήταν ίδια από την αρχή.

Αρμόδιο να απαντήσει στο συγκεκριμένο θέμα είναι το Διοικητικό Συμβούλιο του οργανισμού και δεσμεύτηκα να μπει σαν θέμα στο πρώτο Δ.Σ. όπως και μπήκε! Για την καλύτερη ενημέρωση του σώματος θεώρησα  ότι πρέπει να τεθεί υπόψη, η άποψη της ανώτερης αρχής του συγκεκριμένου σωματείου όπου είναι η ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου καθώς και η γνώμη των οικείων τοπικών συμβουλίων που  παίζουν καθοριστικό ρόλο στην συντήρηση και φύλαξη των εν λόγο αθλητικών χωρών .

Για το λόγο αυτό απέστειλα τις συγκεκριμένες επιστολές.

Οποίος ξέρει να κατανοεί την ελληνική γλώσσα πιστεύω ότι δεν διακρίνει αυτό όπου θέλετε εσείς να παρουσιάσετε ! 

Προσωπικά ως πρώην αντιδήμαρχος ΚΩ ,πρώην πρόεδρος του ΔΟΑ Κω αλλά και ως άτομο δεν δέχομαι από κανέναν να με κατηγορεί ότι έχω οποιοδήποτε δόλο στις αποφάσεις μου , ότι μεροληπτώ εις  βάρος κάποιων και  ότι προσπαθώ να κατευθύνω και να πιέσω καταστάσεις,  πόσο μάλλον στα τοπικά συμβούλια που είναι ανεξάρτητα όργανα που αποτελούνται από συμβούλους όλων των παρατάξεων  . 

Μετά τον ορισμό μας από το Δημοτικό Συμβούλιο Κω πριν είκοσι ημέρες αλλά και πιο πριν προσπαθούμε όλα τα στελέχη του οργανισμού να λύσουμε προβλήματα των αθλητικών σωματείων πάντα με γνώμονα τον διάλογο αλλά και το δίκαιο. Όπως και στην περίπτωση σας εγώ προσωπικά αλλά και ο πρόεδρος του οργανισμού έχουμε έρθει σε πάμπολλες συζητήσεις μαζί σας για να βρεθεί η καλύτερη λύση στο πρόβλημα σας δυστυχώς εσείς επιλέξατε αυτή την οδό!

Έχοντας καθαρή την συνείδηση μου, έπραξα όπως θεώρησα σωστό, αναλαμβάνω πλήρη την ευθύνη των πράξεων μου και είμαι στην διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΑΒΣ αλλά και σε όλα τα αθλητικά σωματεία της Κω  να με κρίνουν. 

Με εκτίμηση

Αθανάσιος Γ. Σταματάκης

Θάνος Σταματακης 


Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.