Στα "χακί" ο Χατζηγιακουμής, ο Τρύπας αναλαμβάνει τα τμήματα υποδομής της Α.Ε Δικαίου στο Ζηπάρι

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

"Στρατιώτης Πεζικού Χατζηγιακουμής Γεώργιος" , είναι μια έκφραση που θα....βαρεθεί να την λέει ο φίλτατος Γιώργος, μιας και η μαμά-πατρίδα τον καλεί κοντά της ! Αυτό, φυσικά θα άφηνε ένα κενό στις προπονήσεις των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας (στο Ζηπάρι), κάτι που το Διοικητικό Συμβούλιο φρόντισε να καλύψει τάχιστα και εκ των έσω : ο Γιώργος Τρύπας θα είναι αυτός που θα αναλάβει την τμήματα αυτά !

Μάλιστα, άμα τη επιστροφή του....νεοσύλλεκτου Γιώργου στην Κω, το πιο πιθανό σενάριο είναι να συνεχίσουν και οι δυό τους στα τμήματα υποδομής του Ζηπαρίου, μιας και οι εγγραφές καινούργιων παιδιών είναι αρκετές και -πιθανότατα-  θα δημιουργηθούν νέα τμήματα, τα οποία θα....μοιραστούν Τρύπας και Χατζηγιακουμής.

Και οι δύο τους είναι άριστοι χαρακτήρες, παιδιά με ήθος, παιδιά από τα "σπλάχνα" της ομάδας μας, είναι βασικότατοι παίχτες του ανδρικού τμήματος και σίγουρα αποτελούν πρότυπα για τα μικρά παιδιά της ομάδας μας. Φυσικά, αυτό είναι μια πάγια τακτική του σωματείου μας που εμπιστεύεται κι επιβραβεύει αυτούς που δουλεύουν σκληρά και δίνουν την ψυχή και το είναι τους για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας μας!

Πηγή: www.ae-dikaioubc.gr 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.