Διευκρινιστική ανακοίνωση απ' την Α.Ε Δικαίου για το θέμα με τον Φοίβο και τον Πάρη Χατζηδαυίδ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Στην Α.Ε. Δικαίου θεωρούμε σκόπιμο πως πρέπει να ερμηνεύσουμε ξανά κάποιες βασικές κι αυτονόητες έννοιες ως προς την κατανόηση της ελληνικής γλώσσας:

Για τη λύση των παρεξηγήσεων, στην πρόταση «...γιατί πραγματικά η στάση των δύο αυτών κυρίων είναι παράλογη και επικίνδυνη.»  (από προηγούμενη μας δημοσίευση) το υποκείμενο είναι η «στάση»!! Συνεπώς οι προσδιορισμοί «παράλογη» κι «επικίνδυνη» αναφέρονται ξεκάθαρα στη ΣΤΑΣΗ που κρατείται και ΟΧΙ σε κάποιο πρόσωπο! Αυτό είναι γνωστό κι αυτονόητο στον καθένα!

Τώρα, αν κάποιοι κύριοι λόγω προσωπικών θεμάτων κι απωθημένων επιθυμούν ή/και επιλέγουν να το ερμηνεύσουν διαφορετικά για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και προβλήματα επειδή έχουν εκδικητικές τάσεις, είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα κι ας πορευθούν όπως επιθυμούν ή κρίνουν σωστό για τους ίδιους.

Είναι γνώμη και άποψή μας και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε πως το “ψάρεμα” αθλητών άλλου σωματείου και δη σε άλλη έδρα είναι αντιδεοντολογικό κι αντιεπαγγελματικό. Αυτή η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ είναι κατακριτέα από όλο το μπασκετικό κόσμο.

 Είναι τελευταία φορά που η ΑΕ Δικαίου ασχολείται με τέτοιες μικρότητες που σκοπίμως παίρνουν διαστάσεις κι αυτό γιατί είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι πλέον πως ο καθένας λειτουργεί σύμφωνα με αυτά που αντιλαμβάνεται και δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τι προβλήματα δημιουργούν και σε ποια επίπεδα.

ΥΓ.1:  ΟΛΕΣ οι αποφάσεις της ΑΕ Δικαίου είναι ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου κι όχι αποφάσεις, γνώμες, απόψεις ενός ή δύο ατόμων.

ΥΓ.2: Τα προβλήματα τα δικά μας είναι άλλα και με αυτά θα ασχοληθούμε.

ΥΓ.3: Το Σβουρένειο ήταν ειδικό σχολείο και τώρα είναι ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, πάντως σίγουρα δεν είναι ίδρυμα, έτσι για να ξέρουμε τι λέμε.

ΥΓ.4: Λίγη σύνεση δεν κάνει ποτέ κακό...

                                                                                     Για το Δ.Σ

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.