Απάντηση στην ανακοίνωση της Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ από τον Παρη Χατζηδαυιδ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

Είμαι επαγγελματίας Προπονητής- Γυμναστής. Οι περισσότεροι με γνωρίζετε από  την προπόνηση των μικρών παιδιών στο μπάσκετ ,ως διαιτητή, ως ναυαγοσώστη στις παραλίες Μαρμαριου- Τιγκακιου ,ως δάσκαλο κολύμβησης στην πισίνα του κ. Πιτση σε συνεργασία με τον Δήμο Κω αλλά και στο πρόγραμμα « Παιδί και Θάλασσα» σε συνεργασία με τον Δήμο Δικαίου.

Η τελευταία ανακοίνωση της Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ με προσβάλλει  σε προσωπικό επίπεδο χαρακτηρίζοντας με «επικίνδυνο ,ανήθικο και παράλογο».Η ανατροφή και η αγωγή μου δεν μου επιτρέπουν να δέχομαι «μύγα στο σπαθί μου» σε θέματα ηθικής.

Τις προηγούμενες ήμερες έκανα μια προσπάθεια «καλής θέλησης» και επικοινώνησα τηλεφωνικά με τους υπογράφοντες την ανακοίνωση κ.Καραθωμα και κ.Αντωνοπουλο ζητώντας τους να ανακαλέσουν ή να ανασκευάσουν 3 προτάσεις από την επιστολή που με προσβάλουν. Και οι δυο δήλωσαν αναρμόδιοι να συζητήσουν μαζί μου και με παρέπεμψαν να μιλήσω με τον  υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας κ. Ζωιδη. Στην τηλεφωνική συνομιλία που είχα μαζί του δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «εμείς δεν θα κάνουμε τίποτα».

Δυστυχώς η προσπάθεια που έκανα να προσεγγίσω την Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ φιλικά και στα πλαίσια του αθλητικού πνεύματος απέτυχε οπότε είμαι υποχρεωμένος να κινηθώ δια της Δικαστικής οδού εναντίον των υπογραφόντων κ.Καραθωμα και κ.Αντωνοπουλο .Εφόσον δικαιωθώ το ποσό που θα εκδικαστεί υπέρ μου θα δωριθεί στο Σβουρενειο Ίδρυμα.

Η νέα μου ομάδα είναι ο Φοίβος και με  αυτήν θα αγωνιστώ. Είμαι μάχιμος και ετοιμοπόλεμος. Κύριοι της Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ κάντε την αυτοκριτική σας για να βρείτε απαντήσεις στα προβλήματα σας .Κάποιους ενοχλεί η παρουσία μου στο χώρο αλλά εγώ θα είμαι παρών έστω  για ένα παιδί ,έστω για μια ώρα ,έστω για μια μέρα .

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς και τους αθλητές για την υποστήριξη τους και την αθρόα προσέλευση τους στην νέα ομάδα.

Παρης Χατζηδαυιδ


Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.