Ιπποκράτης: "Με το εφηβικό κόντρα στην Α.Ε Δικαίου ως ένδειξη διαμαρτυρίας"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Το Δ.Σ. του ΑΣ Κωων «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» αναφορικά με τον αγώνα του ανδρικού πρωταθλήματος της 21-12-2013 μεταξύ της ανδρικής ομάδας και της αντίστοιχης της Α.Ε. Δικαίου ανακοινώνει τα παρακάτω:

«ΣΤΙΣ 18-12-2013 ΥΠΟΒΑΛΛΑΜΕ ΣΤΗΝ Α.Ε ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ  ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 21-12, ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ Η ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΩΝ.

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ Α.Ε ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΩΣΤΟΣΟ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ  Α.Ε ΔΙΚΑΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.

ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΙΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΜΟΦΩΝΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

 

Ο πρόεδρος

Άκης Ζωγραφάκης

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.