Α.Ε Δικαίου: "Οι προπονητές μας για την σεζόν 2013-2014"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Η Α.Ε. Δικαίου ανακοινώνει τους προπονητές που θα συνεργαστεί για την αγωνιστική περίοδο 2013 / 2014 :Πρώτος  προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Δημήτρης Τζομάκας, που θα προπονεί τα εξής τμήματα :

  1. Ανδρικό
  2. Παιδικό
  3. Παμπαίδες
  4. Κορασίδες
  5. Μίνι (τμήμα Πυλίου)
  6. Σούπερ μίνι (τμήμα Πυλίου)

Δεύτερος προπονητής θα είναι ο Γιώργος Χατζηγιακουμής (θα είναι επίσης και παίχτης του ανδρικού), που θα προπονεί τα εξής τμήματα:

  1. Εφηβικό
  2. Μίνι (τμήμα Ζηπαρίου)
  3. Σούπερ μίνι (τμήμα Ζηπαρίου)

Ο Γιώργος είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας (ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Χάρμυλο Πυλίου). Κατά την διάρκεια των σπουδών του στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών, εργάστηκε στον Αετό Καλλιθέας (πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ), προπονώντας τα τμήματα προ-μίνι και μίνι κατά τις αγωνιστικές περιόδους 2008/2009, 2009/2010 και 2010/2011.

 Ευχόμαστε καλή δουλειά στους προπονητές μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι το Δ.Σ, θα είναι πάντα δίπλα τους και θα προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 Το Δ. Σ. εύχεται σε όλους τους αθλητές να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία. Βασική μας επιδίωξη εδώ και χρονιά είναι η Α.Ε. Δικαίου να καλλιεργεί το άθλημα της καλαθοσφαίρισης σε υψηλό επίπεδο, που την έχει καθιερώσει σε μια δύναμη στο χώρο του Δωδεκανησιακού Μπάσκετ, δίνοντας πάντα μεγάλη σημασία στις υποδομές και την ανάδειξη των ταλέντων της περιοχής μας. Το Δ.Σ. ευχαριστεί τους χορηγούς, τα μέλη του Σωματείου, τους γονείς των παιδιών για την στήριξη που παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια στο Σωματείο.

Τέλος, ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας της ομάδας μας, με τον προπονητή Παράσχο Χατζηδαυίδ, λόγω διαφοράς απόψεων τόσο στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας μας, όσο και στις οικονομικές απολαβές.

Ευχόμαστε στον απερχόμενο προπονητή καλή σταδιοδρομία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ε.ΔΙΚΑΙΟΥ

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.