«Παρελθόν για μένα η Α.Ε Δικαίου»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, επειδή πολλά ειπώθηκαν και πολλά περισσότερα θα ειπωθούν ...

Αγαπητοί γονείς και αθλητές μου,

Σας ενημερώνω ότι έλιξε η συνεργασία μου με την ΑΕ.ΔΙΚΑΙΟΥ ύστερα από οκτώ έτη. Οι βασικότεροι λόγοι που με ανάγκασαν να παραιτηθώ από το σωματείο είναι: 1) η μη αναγνώριση της προσφοράς μου στο σωματείο επί σειρά οκτώ ετών, 2) η απαξίωση της δουλείας μου ως προπονητή, 3) η απαξίωση της γνώμης μου στα θέματα της ομάδας, 4) ο άνισος καταμερισμός του οικονομικού προϋπολογισμού μεταξύ των προπονητών.

Τα "είπα-ξείπα" του συμβουλίου προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα φίλων, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η ΑΕ. Δικαίου κι εγώ είχαμε δώσει τα χέρια σχετικά με την κατανομή των τμημάτων για τη νέα αθλητική χρονιά κι εγώ για δύο εβδομάδες εκτελούσα κανονικά τα όσα είχαμε συμφωνήσει. Ο νέος προπονητής όμως, από τη μεριά του, δεν έπραξε κατά τον ίδιο τρόπο. Επειδή είχε κάποιο κώλυμα με τις μετακινήσεις, η ΑΕ. Δικαίου επανήλθε σε μένα με μια νέα τελεσίδικη πρόταση, φανατικά υποστηριζόμενη από τον αντιπρόεδρο του σωματείου (παρά τις αντιδράσεις του πρόεδρου και παρά την υποβολή της παραίτησης του γραμματέα). Το συμβούλιο είχε ως απώτερο σκοπό να εξαναγκάσει την παραίτηση μου ώστε να ικανοποιήσει επιθυμίες άλλων και να «βολέψει» προσωπικούς φίλους.

Προσωπικά, δεν είχα δημιουργήσει πρόβλημα τόσα χρόνια στην ομάδα, ούτε είχα έρθει ξανά σε ρήξη με το συμβούλιο, καθώς αναγνωρίζω την αρμοδιότητά του στη λήψη αποφάσεων. Ωστόσο, τα προηγούμενα χρόνια, το συμβούλιο της ΑΕ. Δικαίου χαρακτηριζόταν για την ευθύτητα και την αντικειμενικότητά του, πράγμα που πλέον δεν συμβαίνει.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους μαθητές μου που τους άφησα στην μέση της χρονιάς ,αλλά το ήθος και οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω..

Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή αθλητική χρονιά στην ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Χατζηδαυίδ Πάρης,

Προπονητής καλαθοσφαίρισης

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.