Επιστολή διάψευσης απ' την Ελένη Δρεττάκη

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Επιστολή με την οποία διαψεύδει το άρθρο της εφημερίδας «Παραπολιτικά» που αναφέρει ότι η Ελένη Δρεττάκη δήλωσε πως η ομάδα είναι ορφανή από ντόπιους χορηγούς απέστειλε η αρχηγός της ομάδας του Ιπποκράτη.

Αναλυτικά:

Σε άρθρο της 24ης Αυγούστου, σελ. 21, της έγκριτης εφημερίδας «Παραπολιτικά», με τίτλο «Στα μπουζούκια η Ιατρίδη», το οποίο υπογράφει ο κ. Παπαβασιλείου, αναφέρεται ανακριβώς ότι σε ειδική εκδήλωση της ομάδας του Α.Σ. Ιπποκράτη Κos Hotel στο δημαρχείο του νησιού υποστήριξα «ότι η ομάδα είναι ορφανή από ντόπιους χορηγούς». Θα ήθελα να ενημερώσω ότι σε καμία δήλωση μου δεν ανέφερα ότι δεν υπάρχει στήριξη από ντόπιους χορηγούς. Αντιθέτως, ευχαρίστησα τους ντόπιους επιχειρηματίες, όπως κάνω σε κάθε δημόσια προβολή, που παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, συμβάλουν κάθε φορά με όποιο τρόπο μπορούν στην προσπάθεια μας για προαγωγή του τοπικού αθλητισμού, όπως επίσης κάποιους πολιτικούς, αλλά και τον απλό κόσμο που μας στηρίζει με την παρουσία του.
(http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DagBVfgstiw). 

Θα ήταν αδιανόητο από μέρους μου να μην αναγνωρίσω τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η τοπική κοινωνία. Άλλωστε για εμάς ο κόσμος της Κω είναι ο έκτος παίκτης. Χωρίς αυτούς η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει και δεν θα μπορούσε να φτάσει εκεί που είναι.

Ελένη Δρεττάκη

Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής

Γυναικείου τμήματος Καλαθοσφαίρισης

Α.Σ. Ιπποκράτη Kos Hotel

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.