«Πρώτη» με διάθεση για δουλειά (pics)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Την πρώτη προπόνηση της χρονιάς πραγματοποίησε σήμερα στο Κλειστό γυμναστήριο Κω η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιπποκράτη. Ο Μιχάλης Καπλανίδης και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ είχαν στην διάθεση τους όλες τις αθλήτριες εκτός απ' την Νιβέιν Ρασίντ που έρχεται αύριο.

Στην αρχή της προπόνησης ο Μιχάλης Καπλανίδης μίλησε στις αθλήτριες του, τους ζήτησε να δείξουν συνέπεια στις προπονήσεις, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και τους ευχήθηκε πρώτα απ' όλα υγεία. Δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει την απερχόμενη διοικούσα επιτροπή, την απερχόμενη διοίκηση αλλά και τον προηγούμενο προπονητή της ομάδας που οδήγησαν τον Ιπποκράτη στην Α1, όπως επίσης και να παρουσιάσει το τεχνικό του τιμ.

Ο έμπειρος τεχνικός εξάλλου στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ο στόχος της ομάδας είναι η σωτηρία στην Α1, ωστόσο για να γίνει αυτό απ' την στιγμή που για πρώτη φορά το πρωτάθλημα της Α1 θα γίνει με δέκα ομάδες και θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό όλοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου Άκης Ζωγραφάκης ο οποίος επίσης ευχαρίστησε απερχόμενη διοίκηση, διοικούσα επιτροπή και προπονητή, ευχήθηκε στα κορίτσια υγεία και δεσμεύτηκε ότι σε οτιδήποτε χρειαστούν θα είναι παρών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παρών στην προπόνηση έδωσε η Κατερίνα Καλλέργη η οποία δείχνει διάθεση να επιστρέψει στα παρκέ και σίγουρα θα είναι ακόμη μια λύση για την ομάδα.

Οι αθλήτριες με τα καλημέρα μπήκαν στα «βαθιά» αφού στις προπονήσεις των πρώτων εβδομάδων αναμένεται να δοθεί βάρος στην φυσική κατάσταση.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.