Αυλαία με all star game στο Καμπ Κολίνδρου – Στην καλύτερη πεντάδα ο Σκούφης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

Ολοκληρώθηκε στον Κολινδρό το 12ο Διεθνές Καμπ που διοργανώθηκε από την FIBA Europe, την ΕΟΚ, τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, τον Δημοτικό Φορέα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Οικογενειακής Υποστήριξης (ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ.) και την ΕΚΑΣΚΕΜ. (Photo Hasapetis)

Οι δύο αθλητές απ' το νησί μας που συμμετείχαν, Βένος Μαστόρος και Ανδρέας Σκούφης είχαν εξαιρετική παρουσία με τον δεύτερο μάλιστα να συγκαταλέγεται και στην κορυφαία πεντάδα του τουρνουά.

Πολυτιμότερος αθλητής της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Ντίνκοφ Μίντσεφ από την Βουλγαρία που παρέλαβε το βραβείο του από τον αντιπρόεδρο της ΕΟΚ, Αριστείδη Γολέμη.
Στην καλύτερη πεντάδα βρέθηκαν πέρα απ' τον Μίντσεφ και οι Ράφαλ Κομέντα(Πολωνία), Καμίλ Μπερκουλέσκου (Ρουμανία), Αγγελος Δραγάτης (Μαρούσι) και Ανδρέας Σκούφης(Ιπποκράτης Κω) με τα σχετικά βραβεία να απονέμει ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Ευάγγελος Πολύζος.

Τέλος, βραβείο αθλητικής συνέπειας και συμπεριφοράς δόθηκε στον Στέφανο Διγενή του Αμαρουσίου, με τον πρόεδρο της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΟΚ, Γιάννη Κουτραφούρη και τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΜ, Αντώνη Παπαγιαννούλη να κάνουν την απονομή.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.