Σε ρυθμούς προετοιμασίας

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινούνται πλέον στον Ιπποκράτη αφού απ' την Τετάρτη έχουν ξεκινήσει οι πρωινές προπονήσεις ενώ την Δευτέρα στις 20:30 θα είναι η επίσημη «πρώτη» του συλλόγου.

Την προηγούμενη εβδομάδα το τεχνικό τιμ με επικεφαλής τον Μιχάλη Καπλανίδη συναντήθηκε με τις «ντόπιες» αθλήτριες για να συζητήσει για το πρόγραμμα των προπονήσεων και τα κορίτσια δείχνοντας διάθεση και αποφασιστικότητα για τη νέα χρονιά δίνουν με το «καλημέρα» τον καλύτερο τους εαυτό.

Στις πρωινές προπονήσεις πέρα απ' τον Ζωή Κεχαγιά που βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες στο νησί μας συμμετέχουν από σήμερα η Ελίνα Ισκιόγλου και η Ηρώ Κουφογιάννη (έφτασαν χτες το βράδυ) ενώ το παρών δίνει και η διεθνής αθλήτρια Όλγα Χατζηνικολάου που βρίσκεται στην Κω για τις διακοπές της.

Κινητικότητα στα διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας του συλλόγου έχουν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό ωστόσο φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες και μετά τις μεταγραφικές προσθήκες υπάρχει έντονη κινητικότητα. Άλλωστε πέρα απ' το πόσο δυνατός θα παρουσιαστεί ο Ιπποκράτης στην Α1 για αρκετούς παρουσιάζει και μεγάλο ενδιαφέρον ότι θα δουν στο νησί μας ομάδες όπως ο Παναθηναικός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και ο Αθηναικός.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.