Στον Διαγόρα ο Μιχάλης Δρόσος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013

Την φανέλα του Διαγόρα θα φορά για τον επόμενο χρόνο ο Μιχάλης Δρόσος αφού μετά από επιθυμία δική και της οικογένειας του ο νεαρός αθλητής προτίμησε τον Διαγόρα απ' τον ΓΑΣ Ιάλυσο που είχε κάνει επίση πρόταση για την απόκτηση του.

Αναλυτικά τα δελτία τύπου της Α.Ε Δικαίου:

Με ιδιαίτερη χαρά η Α.Ε. Δικαίου δέχτηκε προτάσεις ενδιαφέροντος για τον νεαρό αθλητή μας Μιχαήλ Δρόσο του Αντωνίου, από τα σωματεία της Ρόδου Γ.Α.Σ. Ιαλυσο και Γ.Σ. Διαγόρα. Ο αθλητής κατόπιν επιθυμίας δικιάς του και της οικογένειάς του παραχωρείται στον Γ.Σ. Διαγόρα Ρόδου, με υποσχετική ενός (1) έτους.

Η βασική προτεραιότητα και ο προσανατολισμός του σωματείου μας στην καλλιέργεια και ανάπτυξη των τμημάτων υποδομών, αποδίδει για άλλη μια φορά καρπούς!

Ευχαριστούμε τους προπονητές μας που μέσα απ'τη σκληρή δουλειά τους, και πολλές φορές υπό αντίξοες συνθήκες, καταφέρνουν να κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα και να αναδείξουν τα ταλέντα της περιοχής!

Ευχόμαστε στον αθλητή μας Μιχάλη Δρόσο, να είναι πάντα υγιής και χαρούμενος, καλή σταδιοδρομία και να έχει πολλές αθλητικές επιτυχίες!

Γραφείο τύπου Α.Ε. Δικαίου

 Προς: ΓΑΣ Ιαλυσός

Aξιότιμοι κύριοι,

            Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον που δείξατε και την πρόταση που υποβάλατε για τον αθλητή μας Μιχαήλ Δρόσο του Αντωνίου. Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας, αθλητές μας να προσελκύουν το ενδιαφέρον ιστορικών σωματείων του νομού μας.

            Κατόπιν επιθυμίας του ιδίου και της οικογένειάς του, αποφασίσαμε να παραχωρήσουμε τον αθλητή στον Γ.Σ. Διαγόρα. Σας ευχαριστούμε για την πρότασή σας. Οι καλές σχέσεις μεταξύ των σωματείων μας είναι δεδομένες κι ευελπιστούμε σε περεταίρω συνεργασίες στο μέλλον.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γραμματέας

         Καραθωμάς Δαυίδ                                                               Καραθωμάς Κων/νος

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.