Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις των ακαδημίων του Ιπποκράτη

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο οι προπονήσεις των Ακαδημιών του «Α.Σ. ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ» στο κλειστό Γυμναστήριο . Την τελευταία μέρα , τους μικρούς αθλητές του συλλόγου του τμήματος junior περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη . Στους αθλητές δόθηκαν μικρά δώρα , ευγενική προσφορά του κ.Α.Ζωγραφάκη (κατάστημα αθλητικών ειδών) και μετά τα «οικογενειακά» διπλά προσφέρθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους παγωτό , ευγενική χορηγία του κ.Σ.Αρβανιτάκη (ζαχαροπλαστείο).

Το ΔΣ θέλει να ευχαριστήσει επίσης τους χορηγούς των Ακαδημιών , κ.Μ.Καλυμιαλαρή «S/M Fruitcorner» , κ.Μ.Μαθιό «Eστιατόριο Ολύμπια» , κ.Π.Διαμαντή «Κατάστημα παιχνιδιών Λιμνούπολη» , κ.Μ.Χριστοδουλίδη «Ξεν. Gaia» , κ.Σ.Κλάδη «Βιβλιοπωλείο Εκφραση» .

Το ΔΣ θέλει να ευχαριστήσει επίσης τους προπονητές του συλλόγου που κατέθεσαν την ψυχή τους όλη την χρονιά .

Η επόμενη συνάντηση μας θα είναι στο «ΚΟS BASKETBALL CAMP» που θα διεξαχθεί από 1 Ιουλίου έως 6 Ιουλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω.

Τέλος θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως το προσεχές Σ/Κ τα τμήματα «μίνι αγοριών» θα λάβουν μέρος σε τουρνουά στην Λέρο και τα «μίνι κοριτσιών» θα μεταβούν στην Πάτμο για φιλικούς αγώνες .

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.