Πανέτοιμοι για τον τίτλο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 22 Μαϊος 2013

Μπορεί τα πράγματα για τον Ιπποκράτη να έδειχναν ότι παίρνουν άσχημη τροπή μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ιβίσκο και Αγίους Θεοδώρους στην Ρόδο όμως οι παίκτες του Δημήτρη Δρόσου, είχαν αποφασίσει να κλείσουν τα αυτιά τους, να δουλέψουν, να δουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να κλείσουν την χρονιά όσο καλύτερα μπορούσαν.

Ο Ιπποκράτης είχε την «ευτυχή» συγκυρία να μπορεί να μπει ξανά στο παιχνίδι του τίτλου αν η Α.Ε Δικαίου κέρδισε την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων και αυτό έγινε. Ο Δημήτρης Τζομάκας απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι μπορεί να πάρει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του κάθε παίκτη του και παρόλο που η ΑΕΔ ήταν βαθμολογικά αδιάφορη, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ πήρε τη νίκη και ουσιαστικά επέτρεψε στον Ιπποκράτη να ... πέσει απ' την Ακρόπολη και να βρει και πορτοφόλι.

Πλέον τα πάντα βρίσκονται στα χέρια του Ιπποκράτη, ο οποίος καλείται να διορθώσει τα λάθη του, να αποδείξει και εντός γηπέδου ότι είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και να στεφθεί πρωταθλητής.

Το τεχνικό τιμ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και οι πάντες στο στρατόπεδο του συλλόγου είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι της Κυριακής (13:30) στο Κλειστό γυμναστήριο Κω.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.