«Φουντώνει» η «μάχη» για τον τίτλο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 17 Μαϊος 2013

Τρεις αγωνιστικές απέμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος στους άνδρες και η υπόθεση- τίτλος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη... Μπορεί οι πρωτοπόροι και Άγιοι Θεόδωροι να βρίσκονται δύο βαθμούς πάνω από τους συνδιεκδικητές τους και να θέλουν δύο νίκες στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια για να πάρουν τον τίτλο, όμως έχουν και το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Σας παρουσιάζουμε σήμερα το πρόγραμμα των τριών ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο και φυσικά το φινάλε αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, αναλύοντας τα δεδομένα για τους τρεις υποψήφιους πρωταθλητές.

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Το μόνο σίγουρο είναι ότι κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αφού με δύο νίκες στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια, θα πάρουν τον τίτλο ότι και να συμβεί στις υπόλοιπες αναμετρήσεις. Οι Αρχαγγελίτες είναι δύο βαθμούς μπροστά από τον Ιπποκράτη και τον Ιβίσκο και πλέον καλούνται να δείξουν χαρακτήρα στο δύσκολο πρόγραμμα, που έχουν μπροστά τους. Η ομάδα του Παναγιώτη Παπακώστα θα κάνει δύο συνεχόμενα ταξίδια στην Κω για να παίξει με την Α.Ε. Δικαίου και τον Ιπποκράτη, ενώ στο φινάλε θα υποδεχθεί τον Ιβίσκο. Αν οι Άγιοι Θεόδωροι κερδίσουν την Α.Ε. Δικαίου και τον Ιβίσκο (που είναι τα πιο εφικτά παιχνίδια σε σχέση με αυτό στην Κω κόντρα στον Ιπποκράτη), τότε θα στεφθούν πρωταθλητές. Αν πάντως οι Άγιοι Θεόδωροι κερδίσουν μόνο την Α.Ε. Δικαίου, τότε θα σχηματιστεί τριπλή ισοβαθμία και τα πάντα θα κριθούν στις διαφορές των αγώνων με τον Ιπποκράτη και τον Ιβίσκο.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ: Είναι στο χέρι του να κάνει το 3 στα 3 αλλά δεν κρατάει την τύχη στα χέρια. Οι Κώοι θα πρέπει να κερδίσουν τους Αγίους Θεοδώρους με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά και παράλληλα να περιμένουν μία ήττα των Αρχαγγελιτών είτε με την Α.Ε. Δικαίου είτε με τον Ιβίσκο. Ο Ιπποκράτης Κω υπερτερεί σε ισοβαθμία με τον Ιβίσκο και αν κερδίσει με +5 τους Αγίους Θεοδώρους, τότε θα ελπίζει σε «γκέλα» των Αγίων Θεοδώρων για να πάρει τον τίτλο.

Α.Σ.Κ. ΙΒΙΣΚΟΣ: Ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος πρέπει επίσης να κάνει το 3 στα 3 κερδίζοντας παράλληλα για πρώτη φορά φέτος τους Αγίους Θεοδώρους. Για να πάρει τον τίτλο, από τη στιγμή που υστερεί σε ισοβαθμία με τον Ιπποκράτη, θα πρέπει να κερδίσει με πολλούς πόντους στο τέλος τους Αγίους Θεοδώρους. Ο ακριβής αριθμός θα γίνει γνωστός μετά το τέλος του αγώνα Ιπποκράτης Κω- Άγιοι Θεόδωροι.

Η «ΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

ΟΜΑΔΕΣ Β. 8η 9η 10η
Άγιοι Θεόδωροι 14 Α.Ε. Δικαίου* Ιπποκράτης Κω * Α.Σ.Κ. Ιβίσκος
Ιπποκράτης Κω 12 Ηρακλής 2000* Άγιοι Θεόδωροι Ζέφυρος*
Α.Σ.Κ. Ιβίσκος 12 Ζέφυρος* Α.Ε. Δικαίου Άγιοι Θεόδωροι*

Με αστερίσκο τα εκτός έδρας παιχνίδια

Πηγή: www.12soccer.gr 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.