Χωρίς άγχος για να «μετρήσουν τις δυνάμεις τους»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

Χωρίς βαθμολογικό άγχος μια και η ομάδα έχει κατακτήσει και μαθηματικά την δεύτερη θέση ο Ιπποκράτης ταξίδεψε στην Αθήνα όπου αύριο στις 12:00 θα αντιμετωπίσει τον Πρωτέα Βούλας για την 17η και προτελευταία αγωνιστική της Α2 κατηγορίας γυναικών )(Όμιλος Νότου) στις 12:00 (Livescore απ' το giafkasports.gr.

H ομάδα μας που είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο εντός έδρας απ' τον Πρωτέα Βούλας, θέλει κυρίως να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση αντάξια της βαθμολογικής θέσης της ομάδας. Ανασταλτικό στοιχείο για το αυριανό παιχνίδι αποτελεί σίγουρα η χαλαρότητα που υπάρχει αφού πλέον το μυαλό των αθλητριών βρίσκεται στον αγώνα μπαράζ, αλλά ένας ματς απέναντι στον Πρωτέα Βούλας πάντα αποτελεί ένα καλό κίνητρο για μετρήσει η ομάδα τις δυνάμεις της.

Ο Πρόδρομος Κανενόπουλος θα έχει όλες τις αθλήτριες του, κανονικά στην διάθεση του, και αυτός που τους ζήτησε είναι να μπουν απ' την αρχή του αγώνα, συγκεντρωμένες και να προσπαθήσουν να ελέγξουν τον ρυθμό.

«Σφυρίζουν» Κάλφα και Μαμασούκα

Η Μαρία Κάλφα και η Χριστίνα Μαμασούκα, αμφότερες Β' Εθνικής, του συνδέσμου Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας θα «σφυρίξουν» την αυριανή αναμέτρηση όπως είχε γίνει άλλωστε και στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.