«Χάσαμε αλλά δεν χαθήκαμε»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Δυστυχώς ξεκινήσαμε με ήττα τις υποχρεώσεις μας στη β' φάση του πρωταθλήματος. Αν και βρεθήκαμε να προηγούμαστε μέχρι και με 15 πόντους στα μέσα του 2ου δεκαλέπτου τελικά δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε την διαφορά και έτσι χάσαμε με 63-60 από τον Ιβίσκο. Μεγάλο ρόλο έπαιξε ότι όλα τα βασικά στελέχη της ομάδας φορτώθηκαν με φάουλ από νωρίς.

Γράφοντας αυτές τις γραμμές έχω ήδη παρακολουθήσει το βίντεο του αγώνα και διαπιστώνω το πόσο στοχευμένα φορτώθηκαν με ανύπαρκτα φάουλ παίκτες όπως ο Σκούφης και ο Μαλλιούρας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγούμε εκτός παιχνιδιού και ειδικότερα οι δύο συμπαίκτες μου που αποτελούν βαρόμετρο για την απόδοσή μας. Το αποκορύφωμα ήταν τα δύο συνεχόμενα φάουλ που χρεώθηκε ο Μαλλιούρας και τελικά αποβλήθηκε στην αρχή του τετάρτου δεκαλέπτου. Χωρίς λοιπόν το βασικό μας πεντάρι, τον Σκούφη και εμένα με τρία φάουλ από το δεύτερο δεκάλεπτο δεν μπορέσαμε να επιβληθούμε στο 2ο ημίχρονο όπου ο Ιβίσκος ήταν πιο παθιασμένος.

Πληρώσαμε ιδιαίτερα το πολύ κακό τρίτο δεκάλεπτο όπου δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Στο τέταρτο δεκάλεπτο καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα παιδιά. Δεν θέλω να σταθώ περισσότερο στη διαιτησία που ήταν γενικά κακή και δεν άφησε τις δύο ομάδες να παίξουν αυτό που μπορούν. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και έχουμε την ευκαιρία να καλύψουμε το χαμένος έδαφος στη συνέχεια κάνοντας την αρχή απέναντι στον Δίκαιο την εβδομάδα που μας έρχεται.

Έγιναν πολλά λάθη στο παιχνίδι στη Ρόδο και πρέπει να συνέλθουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται αφού μας περιμένουν άλλες εννέα αγωνιστικές όπου τα πάντα μπορούν να ανατραπούν.

ΥΓ: Οφείλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την ψυχραιμία που έδειξαν και την κόσμια συμπεριφορά τους παρά τις άδικες αποφάσεις των διαιτητών εις βάρος τους.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.