«Περιμένουμε με ανυπομονησία την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Καλησπέρα και  καλώς σας βρήκα στην όμορφη παρέα  του Giafkasports. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του site για την τιμή που μου έκανε να μοιράζομαι τις απόψεις μου και τα νέα του ανδρικού τμήματος της ομάδας μπάσκετ του Ιπποκράτη μαζί σας.

Χωρίς αγωνιστική δράση πέρασε αυτή η εβδομάδα για  τον Ιπποκράτη. Αρκετοί παίκτες  αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών όμως ελπίζω ότι θα τους έχουν ξεπεράσει  μέχριτον αγώνα του Σαββάτου με τον Αίολο.

Με ανυπομονησία περιμένουμε όλοι την έναρξη της  δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος  όπου το ενδιαφέρον θα αυξηθεί σημαντικά. Η πρώτη και η δεύτερη θέση σε Κω και Ρόδο έχει ήδη κριθεί. Η τρίτη θέση στον όμιλο νήσων θα κριθεί ανάμεσα στον Αίολο Κεφάλου και στον Ηρακλή 2000 λογικά στο μεταξύ τους παιχνίδι με τον Αίολο να έχει το προβάδισμα. Όσον αφορά τον όμιλο της Ρόδου τέσσερις ομάδες διεκδικούν την τρίτη προνομιούχο θέση. Διαγόρας, Ελπίδα Πεταλούδων, Ήλιος Ιαλυσού και Ζέφυρος.

Πιστεύω θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και δυνατοί  στις 14 Μαρτίου που θα ξεκινήσει  η δεύτερη φάση και με τη βοήθεια όλων να οδηγήσουμε την ομάδα σε ένα άλλο πρωτάθλημα που θα της ταιριάζει καλύτερα.

Γεια σε όλους  και ραντεβού την άλλη εβδομάδα.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.