«Να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση και το ίδιο πάθος»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Γεια σας. Καλή εβδομάδα και Καλή Χρονιά.

Τα συναισθήματα είναι λιγάκι ανάμεικτα. Και λίγο μπερδεμένα. Να ξεκινήσω κατευθείαν. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Ένα παιχνίδι γεμάτο με ένταση και πάθος.Τόσο πάθος, τόσο συναίσθημα ίσως αν θυμάμαι καλά να μην το έχω ξαναζήσει έτσι. Τόσο έντονα και τόσο διαφορετικά.

Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κερκίδα, στον κόσμο που ήταν δίπλα μας.

Τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψεις μια τέτοια εικόνα και επειδή δε θέλω να την αδικήσω με απλές κουβέντες και λέξεις, θα προτιμήσω να την κρατήσω μέσα μου έτσι όπως εγώ την είδα, την έζησα και την ένιωσα... ΜΑΓΙΚΑ!!!

Δυστυχώς σε αυτά τα ματς τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες και ο πιο ψύχραιμος και αυτός που έχει πιο καθαρό μυαλό κερδίζει. Το ματς ήταν δικό μας μέχρι και το '34. Από την στιγμή που φάγαμε αυτό το τελευταίο καλάθι όλα ήταν πολύ δύσκολα. Το πρόβλημα μας ήταν η άμυνα και οι λάθος πάσες.

Όμως κυρίως η άμυνα μας και ειδικά σε αυτό το σημείο. Ένα ματς δεν περιμένεις να φτάσει εκεί που έφτασε για να το κερδίσεις. Εκμεταλλεύεσαι την διαφορά και με τις κατάλληλες οδηγίες κερδίζεις το παιχνίδι!!!

Ωστόσο ο καθένας από εμάς πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του. Και αύριο με ψηλά το κεφάλι να είναι ακόμα καλύτερος και πιο δυνατός. Αυτή την ομάδα την κοιτάξαμε στα μάτια και την αντιμετωπίσαμε στα ίσα και με το παραπάνω!

Είχε πολλές λύσεις κ επιλογές. Εμείς είχαμε πολύ κούραση και ήταν πολλά αυτά τα σημεία που κολλούσαμε. Και στο τελευταίο λεπτό υπήρχε έλλειψη πάθους και όχι τόσο καθαρό μυαλό.

Το χειρότερο είναι ότι η Τούλα ήταν μόνη της τελείως όταν μας έβαλε το καλάθι. Γιατί είχαμε να κάνουμε ένα φάουλ ακόμα. Τέλος πάντων. Δε θέλω να σταθώ άλλο σε αυτό το παιχνίδι.

Τα θετικά είναι πάρα πολλά και δεν αλλάζουν με την ήττα μας. Αποδείξαμε πάρα πολλά και για μένα είμαστε νικήτριες. Αυτό που θέλω είναι να γίνουμε ακόμα πιο δυνατές, να πεισμώσουμε περισσότερο και να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση και με το ίδιο πάθος.

ΝΙΩΘΩ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ...

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.....

Γεια σας....και καλή συνέχεια!!!

Φώτο: Ελένη Μαμουζέλου 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.