«Όσο υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα αληθινά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Γεια σας και πάλι. Τελευταία βδομάδα στην Κω για το 2012 με πολύ ωραία διάθεση μετά και από την έβδομη νίκη της ομάδας. Και μετά σπιτάκι για Χριστούγεννα...!

Πέρασε και αυτή η Κυριακή με νίκη, με ένα γήπεδο και πάλι γεμάτο και με όμορφα συναισθήματα. Αυτό είναι που κρατάς κ αυτό σου μένει κιόλας.

7 στα 7 με την ομάδα του Φάρου να κάνει λίγο την κερκίδα να ανησυχήσει στην αρχή αλλά πιστεύω καθόλου τις παίκτριες. Όταν είσαι στο γήπεδο και παίζεις μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα. Αν πρέπει να ανησυχήσεις ή απλά να σοβαρευτείς περισσότερο και έτσι να πάρεις το ματσάκι!!

Κ όπως σας είπα και στο προηγούμενο άρθρο κολλάμε λιγάκι αλλά είναι προσωρινό! Το πρόβλημα θα είναι αν αργήσουμε να ξεκολλήσουμε!!

Εκεί τότε θα σας τα πω και διαφορετικά!

Νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά μα όχι και τόσο καλά... Το καλύτερο είναι πως όσες παίκτριες χρησιμοποίησαν οι προπονητές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό φάνηκε και μέσα στο γήπεδο αλλά και με την παρουσία τους!!

Άρα συγχαρητήρια στην ΟΜΑΔΑ σε όλες τις παίκτριες κ στο προπονητικό team.Ήταν μια συλλογική προσπάθεια, με απόλυτη χημεία!!! Από όλους!

Η αλήθεια είναι ότι ήταν λιγάκι μια ομάδα που έριχνε αρκετό «ξύλο» αλλά τι είναι λίγες μελανιές μπροστά σε μία νίκη; Τίποτα. Πήγαν να μας εκνευρίσουν, αλλά εντάξει τα καταφέραμε και με το παραπάνω.Νομίζω όμως ότι μερικές φορές όταν ο αντίπαλος παίζει κακό μπάσκετ, τότε και εσύ άθελά σου παρασύρεσαι. Αν παρατηρήσετε με ομάδες καλύτερες παίζεις πάντα και εσύ καλύτερο μπάσκετ!!

Όμως πάει αυτό. Τώρα πολύ δουλειά...ξεκούραση οπωσδήποτε γιατί το έχουμε όλοι μας ανάγκη! Να αδειάσει λίγο το μυαλό μας και μετά έρχεται ένα πολύ πολύ δύσκολο παιχνίδι!!!

Οι δύο πρωτοπόροι παίζουμε στην Κω 13 Ιανουαρίου 2013.Θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει να έχουμε είναι την υγεία μας, όλες και όλοι.

Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας, ανεξάρτητα με το ματς αυτό. Η συνέχεια από δω και πέρα θα είναι πολύ δύσκολη. Άλλα όσο θα υπάρχουν άνθρωποι που θα αγαπάνε αυτή την ομάδα αληθινά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Γι' αυτό και ο κόσμος μας δίνει δύναμη και κουράγιο. Γενικά αλλά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και σίγουρα τον χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο στις 13 Ιανουαρίου. Και είμαι σίγουρη γι' αυτό....!!!

Από μένα εύχομαι Καλές Γιορτές...Καλά Χριστούγεννα!!

Και πλέον το 2013 εύχομαι να μιλάμε, να γελάμε, να αγαπάμε, να συγχωρούμε ....περισσότερο!!!

Και με περισσότερη ειλικρίνεια και Αλήθεια....Και όχι μόνο στους άλλους αλλά κυρίως στους ίδιους μας τους Εαυτούς!!!

Να περάσουμε όμορφα!!!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.