«Όλα κύλησαν πολύ εύκολα»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012

Καλημέρα. Ίσως η πιο ξεκούραστη επίσκεψή μας στην Κάλυμνο ήταν η προχτεσινή, κάτι που φαίνεται και από τελικό σκορ. Δεν θυμάμαι τα τελευταία 14 χρόνια πιο άνετη νίκη μας, αλλά και πιο ήσυχο ταξίδι (η θάλασσα ήταν λάδι!!!)

Όσο για το παιχνίδι ? Τα νούμερα τα λένε όλα : με 66 ριμπάουντ, 21 κλεψίματα και 13 ασίστ δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να χάσεις τέτοιο ματσάκι !!!!

Στο ξεκίνημα κάναμε ένα σερί 0-16 και από εκεί και πέρα η διαφορά ανέβαινε συνέχεια. Ο κόουτς δοκίμασε πολλά και διαφορετικά σχήματα, πολύ χρόνο συμμετοχής πήρε ο πιτσιρικάς (14 ετών) Πέτρος Λάμπρου και όλα κύλησαν πολύ εύκολα.

Εκτός από εμένα λόγω τραυματισμού δεν έπαιξε ο Τρύπας & λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι Κρωτήρης, Ζώγας, Αλεξανδρής.

Πάμε τώρα για το 3 στα 3 με τον Αίολο!!!!

Δείτε και τα στατιστικά του ματς

http://www.ae-dikaioubc.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=509:%CE%B5%CE%B1%CE%BA%CE%B1-%CE%B1%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85-36-91-2%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C

Υ.Γ.1 πολύ ωραία εντύπωση μου έκανε το γεγονός πως το ανακαινισμένο γήπεδο (νέα οροφή, νέος ηλεκτρονικός πίνακας)  ήταν γεμάτο πιτσιρίκια !!! Μακάρι να συνεχίσει έτσι η νέα προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά στην ΕΑΚΑ, γιατί είναι σημαντική η παρουσία, μιας ακόμα ομάδας από τα υπόλοιπα νησιά μας.

Υ.Γ.2 Πολλές ευχές στον φίλο και συμπαίκτη Θανάση Μολυβιάτη, που το Σάββατο «φόρεσε» την κουλούρα και παντρεύτηκε την αγαπημένη  του, Ελένη. Welcome to the club !!!!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.