Συμφώνησαν και έστειλαν την πρόταση τους

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Χθες το βράδυ συναντήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Κω οι εκπρόσωποι των ομάδων των νησιών, ενώ με έγγραφο της η Ε.Α. Καλύμνου ζήτησε να γίνουν τα απαραίτητα προκειμένου να διασφαλιστεί το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Οι εκπρόσωποι των ομάδων της Κω συζήτησαν για αρκετή ώρα τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο τοπικό μπάσκετ και ουσιαστικά συμφώνησαν με την απόφαση της Α.Ε. Δικαίου, αλλά με διαφορετικό τρόπο διεξαγωγής της β' φάσης. Με επιστολή που θα στείλουν σήμερα στην Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, οι ομάδες των νησιών θα προτείνουν τα εξής:

1)Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο να περάσουν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος και να παίξουν με διπλούς αγώνες χιαστί για την πρόκριση στους τελικούς. Δηλαδή Α1-Β2 και Β2-Α1.

2)Οι τρεις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο να περάσουν στην επόμενη φάση. Στην περίπτωση αυτή περιμένουμε την πρόταση των ομάδων της Κω για το πώς θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Με βάση τα όσα έχουν ακουστεί από τα σωματεία της Ρόδου, το αίτημα λογικά δεν θα γίνει αποδεκτό, αφού ο όμιλος Ρόδου είναι πιο ανταγωνιστικός και λογικά δεν θα αλλάξει η θέση των σωματείων. Οπότε περιμένουμε τις σημερινές εξελίξεις...

Πηγή: www.12soccer.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.