Σχεδόν έτοιμες για την πρεμιέρα

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2012

Για δεύτερη φορά αναμετρήθηκαν Ιπποκράτης και Δίκαιος σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο ενόψει της προετοιμασίας τους για την έναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαβ/κο. Το παιχνίδι ήταν καλό σε γενικές γραμμές ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο αφού και οι δύο ομάδες έδειξαν πως σιγά, σιγά βρίσκουν το αγωνιστικό "προφίλ" τους.

Υπήρξαν όμορφες φάσεις προϊόν συνεργασίας περισσότερο από του παίκτες του Ιπποκράτη οι οποίοι ευστόχησαν και σε πολλά μακρινά σουτ με αιχμή του δόρατος τον Γιώργο Σκούφη.

Η Α.Ε. Δικαίου προσπάθησε να πλησιάσει τον Ιπποκράτη που απ' την αρχή του παιχνιδιού είχε πάρει κεφάλι αλλά δεν τα κατάφερε αν και οι παίκτες έκαναν φιλότιμες προσπάθειες.

Αξίζει να σημειωθεί στα πολύ θετικά του παιχνιδιού οι συμμετοχή μικρών αθλητών από τα παιδικά τμήματα των ομάδων και στους προπονητές που έδωσαν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Το παιχνίδι έληξε 58-49 υπέρ του Ιπποκράτη ενώ στα δυσάρεστα του παιχνιδιού, ο σοβαρός τραυματισμός του Τερζόγλου στο πόδι ο οποίος μάλιστα ήταν μόνος του στο αντίπαλο καλάθι και κάνεις αρχικά δεν κατάλαβε πως κτύπησε.

Ο αθλητής μεταφέρθηκε από τους παράγοντες της ομάδας στο Γενικό Νοσοκομείο (Κέντρο Υγείας) Κω οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως θα χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.