Φιλικό τεστ με νικητή τον Ιπποκράτη

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Κω σήμερα το απόγευμα μεταξύ του Ιπποκράτη και της Α.Ε. Δικαίου. Μετά από τέσσερις περίπου εβδομάδες προετοιμασίας και για τις δύο ομάδες ήρθε η ώρα για «παιχνίδι». Σε πολύ καλό κλίμα και με αρκετό κόσμο για φιλικό, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας μεταξύ των «αιωνίων αντιπάλων».

Σίγουρα οι προπονητές των ομάδων θα βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας τους, αν και είναι αρκετά νωρίς και με το δεδομένο ότι και οι δύο, είχαν απουσίες βασικών παικτών τους.

Από τον Ιπποκράτη ο Δημήτρης Δρόσος δεν είχε στην διάθεση του, Βλουτή, Μαλλιούρα, Τσιλιγκίρη και Μαυρομμάτη ενώ ο Δημήτρης Τζομάκας δεν είχε στην διάθεση του, τον τραυματία Γιάννη Αντωνόπουλο και τον Κώστα Πολίτη.

Για την «ιστορία» το παιχνίδι έληξε 59-51 υπέρ του Ιπποκράτη ενώ όσο αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος για την Α' κατηγορία Δωδωκανήσου μετά και την επιστροφή του Διαγόρα στο τοπικό, αναμένεται το πρώτο τζάμπολ να δοθεί το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.