«Οικονομικός ο λόγος , για να πιέσουμε την ομοσπονδία»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

ippokratisekloges2012

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Φύλλο αγώνος» στο Ράδιο Πρώτο 91.5 έκανε ο πρόεδρος του Ιπποκράτη, Τάκης Μαντούκος (δεξιά στην φωτογραφία), με αφορμή τα όσα ακούστηκαν για την γυναικεία ομάδα ,που δεν ταξίδεψε στην Αθήνα για το ματς κυπέλλου με τα Μελίσσια, παρότι είχε βγάλει κανονικά τα εισιτήρια.

Ο πρόεδρος τόνισε ότι ο λόγος ήταν κυρίως οικονομικός, και με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση αποφάσισε να πιέσει (;) την ομοσπονδία για να πάρει κάποια χρήματα που θα βοηθήσουν την ομάδα στα έξοδα των μετακινήσεων για την Α2 κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε στο «Ράδιο Πρώτο 91.5»

Για τον λόγο που διοίκηση πήρε αυτήν την απόφαση να μην ταξιδέψει η ομάδα για το μας κυπέλλου

Ήταν μια απόφαση που πήρε από κοινού η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος, η διοίκηση και εγώ προσωπικά σαν πρόεδρος. Ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός και έχει να κάνει με την εξασφάλιση των μετακινήσεων της ομάδας μας για την Α2 κατηγορία. Με αυτόν τον τρόπο θελήσαμε να πιέσουμε την ομοσπονδία για να πάρουμε κάποια χρήματα. Βλέπετε φέτος ότι τα πράγματα είναι πιο δύσκολα απ' την περσινή χρονιά. Δυσκολευόμαστε με τους χορηγούς, δεν υπάρχει βοήθεια απ' τον δήμο αφού φέτος θα πάρουμε σχεδόν το 1/3 απ' τα χρήματα που πήραμε πέρυσι και σε ένα πρωτάθλημα που όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν μόνο ένα ταξίδι και στα υπόλοιπα πηγαίνουν με τα αυτοκίνητα τους και ο Ιπποκράτης έχει πάρα πολλά ταξίδια, είναι δύσκολο να μπορέσει η ομάδα να καλύψει αυτά τα έξοδα.

Γιατί ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή στις αθλήτριες και στο τεχνικό τιμ και δεν πήρε η ομάδα αυτήν την απόφαση απ' την αρχή της εβδομάδας

Ίσως και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει νωρίτερα αυτήν την απόφαση αλλά τα προβλήματα προέκυψαν αργότερα. Δεν ήταν το θέμα να αγωνιστεί η ομάδα σε αυτό το παιχνίδι κυπέλλου αλλά να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα.

Για το αν η ομάδα δώσει φιλικά παιχνίδια απ' την στιγμή που έχασε την ευκαιρία να δώσει επίσημα και αν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής του Ιπποκράτη στο πρωτάθλημα

Σε ότι αφορά τα φιλικά αυτό εξαρτάται απ' τον σχεδιασμό του προπονητή. Πρέπει να καταλάβετε ότι πέρυσι ο Ιπποκράτης πήρε συνολικά 12.000 ευρώ απ' τον δήμο , εκ' των οποίων τα 4.000 ήταν για το γυναικείο και φέτος θα πάρει όλος ο σύλλογος 4.000 ευρώ. Τουλάχιστον πήραμε μια δέσμευση απ' την ομοσπονδία και από Δευτέρα θα επικοινωνήσουν μαζί μας. Δεν τίθεται θέμα να μην πάρει μέρος στο πρωτάθλημα η ομάδα. Επίσης θα ήθελα να προσθέσω, επειδή πολλά ακούστηκαν για το πρεστίζ του συλλόγου, ότι το πρεστίζ του συλλόγου δεν είναι να πάει να παίξει ένα παιχνίδι κυπέλλου αλλά να είναι αξιόπιστο στις δεσμεύσεις του. Και εμείς θέλουμε να είμαστε φερέγγυοι σε αυτά που έχουμε δεσμευτεί.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.