«Έπεσε» ηρωικά ο Ιπποκράτης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 07 Απριλίου 2012

ippokratis-iviskos2012-prwtathlima

Σε ένα πολύ ωραίο και σκληρό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο «Κλειστό γυμναστήριο Κω» η ομάδα του Μάκη Κανενόπουλου έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει το θαύμα και να καλύψει την διαφορά των 32 πόντων του πρώτου παιχνιδιού, (έφτασε στο +25) αλλά φάνηκε τελικά ότι το ματς που έγινε στην Ρόδο ήταν το καθοριστικό.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ιπποκράτης μπήκε νωθρά στο ματς αλλά κατάφερε με πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο (κάτι το οποίο ακολούθησε σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα να εκμεταλλεύεται τα λάθη των αντιπάλων του και με πολλές καλές άμυνες να φτάσει την διαφορά στους 13 πόντους στο ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα του παιχνιδιού συνέχιζε να είναι η ίδια και στα τελευταία δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι αν και έφτασαν μέχρι και τους 25 πόντους διαφορά δεν είχαν το καθαρό μυαλό (τους βγήκε και η κούραση λόγω του πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο) και έτσι ο Ιβίσκος κατάφερε να βγει πρωταθλητής Δωδεκανήσου.

Θα έπρεπε πάντως η Τ.Ε.Ε.Ο.Κ να εξετάσει μελλοντικά το ενδεχόμενο να προκύπτει πρωταθλητής στις δύο νίκες, όπως γίνεται και στα περισσότερα πρωταθλήματα του κόσμου και όχι να κρίνεται μια χρονιά, από μια κακή ημέρα.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 19-20, 38-25(ημ.), 58-41, 69-53

Διαιτητές: Φάκαρος- Αντωνίου

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Κανενόπουλος): Καμπέρης 1, Μαρίνος 3, Πλευράκης 12(2), Γούναρης 7, Γκοράτσας 17(2), Παρβαντώνης 13(3), Γιάννου 8(2), Τσιλιγκίρης 8, Γιαννούλης, Χατζηνικολάου, Κατσούβας.

Α.Σ.Κ. ΙΒΙΣΚΟΣ (Καλαϊτζίδης): Μπιλλιάς 1, Πατινιώτης 1, Λιβιεράτος 17(1), Σιώκος 15, Τσαλίκης 7, Κούρος Ι. 6, Φιλιππόπουλος 6, Καμπουράκης, Τσιτσούλας.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.