Με στόχο την καλή εμφάνιση

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

ippokratisgynaikes2012-kanenopoulos

Μια σημαντική αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 12.00 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας ανάμεσα στον Ιπποκράτη και την ομάδα του Ελληνικού. Το παιχνίδι αναμφισβήτητα είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα του νησιού μας αφού αντιμετωπίζει την πανίσχυρη ομάδα του Ελληνικού μία εκ των ομάδων που πρωταγωνιστεί στην Α2 εθνική κατηγορία και διεκδικεί την άνοδο της στην Α1 Εθνική.

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ομάδα με πλήρες ρόστερ αφού διαθέτει αθλήτριες υψηλού επιπέδου και με μεγάλη εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες.

Η ομάδα μας προετοιμάζεται εντατικά γι ' αυτό το παιχνίδι αφού την ενδιαφέρει να κάνει καλές εμφανίσεις, στα εναπομείναντα 2 τελευταία παιχνίδια που έχει στην έδρα της, αφού αισίως πλησιάζουμε στην λήξη του φετινού πρωταθλήματος.

Θα πρέπει να θυμίσουμε πως στον πρώτο γύρο η ομάδα μας ναι μεν ηττήθηκε στο γήπεδο του Ελληνικού, ταξίδεψε χωρίς την αρχηγό του Ελένη Δρεττάκη και έχασε στα πρώτα λεπτά και την Μαρία Σαράγια, όμως τα κορίτσια πάλεψαν το παιχνίδι και κατάφεραν μάλιστα να προηγηθούν, έχασαν το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο περισσότερο από κούραση παρά από λανθασμένες επιθετικές προσπάθειες.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.