Εύκολη νίκη για τον Ηρακλή 2000

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2012

iraklis2000-aiolos2012

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Ηρακλής είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον Αίολο Κεφάλου αφού επικράτησε με 66-27. Οι Κεφαλιανοί αν και έκαναν φιλότιμες προσπάθειες δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι καλό και έμειναν σε χαμηλό σκορ αφού σημείωσαν μόλις 27 πόντους.

Η ομάδα του Γιάννη Παπούλη ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς και πήρε δίκαια τη νίκη. Οι τέσσερις ομάδες του νησιού μας δεν θα έχουν αγώνες το Σαβ/κο αφού με αυτό το παιχνίδι ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος για τον Όμιλο Νήσων και πιθανότατα το προσεχές Σαβ/κο θα ξεκινήσουν τα πλει οφ.

Τα ζευγάρια για τους αγώνες των πλει οφ είναι, Ιπποκράτης - Αίολος και Α.Ε. Δικαίου - Ηρακλής.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση αφού δεν υπήρχε διαιτητής (ο κ. Ρουμελιώτης δήλωσε κώλυμα από την προηγούμενη μέρα) ενώ κανείς δεν είχε φροντίσει να ενημερώσει τα δύο σωματεία που κατέβηκαν από Κέφαλο και Καρδάμαινα αλλά ούτε και την Γραμματεία του αγώνα ότι δεν υπήρχε διαιτητής γι' αυτό το παιχνίδι.

Δυστυχώς στο ήδη υποβαθμισμένο πρωτάθλημα προσθέτονται και άλλα προβλήματα που θα μπορούσαν να λυθούν με ένα απλό τηλεφώνημα!

Ευτυχώς που στο κλειστό Γυμναστήριο βρισκόταν η κα. Πατμίου και έτσι με την σύμφωνη γνώμη των δύο σωματείων το παιχνίδι έγινε κανονικά χωρίς προβλήματα. Πάντως οι ΄΄εμπλεκόμενοι΄΄ ΤΕ ΕΟΚ και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Δωδ/σου που είναι υπεύθυνοι για τον ορισμό των αγώνων καλό θα ήταν να δώσουν μια εξήγηση.

iraklis-aiolos2012 photo1

iraklis-aiolos2012 photo2

iraklis-aiolos2012 photo3

iraklis-aiolos2012 photo4

iraklis-aiolos2012 photo5

iraklis-aiolos2012 photo6

iraklis-aiolos2012 photo7

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.