Μοίρασαν χαμόγελα...

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

kdap-ippokratis

Όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες έτσι και σήμερα το γυναικείο τμήμα του Ιπποκράτη πραγματοποιεί επισκέψεις σε οργανισμούς εκπαιδευτικά ιδρύματα κ.α ανταλλάσοντας ευχές με τα παιδιά.

Σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία αθλητριών της ομάδας επισκέφθηκαν το ΚΔΑΠ ΜΕΑ μοιράζοντας στα παιδιά και τους καθηγητές τους ημερολόγια του συλλόγου ένώ τους παρέδωσαν και μία επαγγελματική μπάλα μπάσκετ προκειμένου τα παιδιά στον ελεύθερο χρόνο τους να ασχολούνται με το άθλημα.

Στην συνέχεια τα παιδιά του ΚΔΑΠ έκαναν ερωτήσεις στις αθλήτριες του Ιπποκράτη τις οποίες με ευχαρίστηση απάντησαν. Αρκετά παιδιά είχαν την διάθεση να ξεναγήσουν τα κορίτσια στου χώρους του κέντρου δείχνοντας τους πόσο ευχάριστα και δημιουργικά περνούν την ώρα τους κατά την παραμονή τους εκεί.

Οι άνθρωποι του κέντρου είχαν φροντίσει ώστε μετά την επίσκεψη και την συζήτηση με τα παιδιά να δοθούν και τα απαραίτητα γλυκάκια και αναψυκτικά σε όσους βρέθηκαν εκεί. Μια ακόμη όμορφη πρωτοβουλία που φέρνει κοντα περισσότερο τους ανθρώπους και αποδεικνύει πως ο αθλητισμός ενώνει και φέρνει το χαμόγελο όσο δύσκολα μπορεί να φαντάζει για κάποιους στις μέρες μας!

kdap-ippokratis2011 photo2

kdap-ippokratis2011 photo1

kdap-ippokratis2011 photo3

kdap-ippokratis2011 photo4

kdap-ippokratis2011 photo5

kdap-ippokratis2011 photo6

kdap-ippokratis2011 photo7

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.