Πρεμιέρα στις "μικρές" με νίκη του Ιπποκράτη

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

ippokratis-aedkorasides2011

Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα κορασίδων όμιλος νήσων (δύο ομάδες) με τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ιπποκράτη και Α.Ε. Δικαίου αφού δεν υπάρχουν άλλες ομάδες σ' αυτό τον όμιλο. Ο Ιπποκράτης δεν δυσκολεύτηκε στο παιχνίδι και πήρε μια εύκολη νίκη (71-41) κόντρα στην νέα ομάδα της Α.Ε.Δ. που φέτος επανήλθε στο πρωτάθλημα παρουσιάζοντας μια νέα ομάδα. Καινούρια ομάδα και για τον Ιπποκράτη αφού η παλιά φουρνιά των Γούναρη, Σταμόγλου, Φώτη, Καμπούρη ΄΄μεγάλωσαν΄΄ και μεταπήδησαν στο τμήμα των Νεανίδων - Γυναικών.

Η ομάδα της Κασσιανής Παπαδοπούλου από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού πήρε διαφορά κάτι που διατήρησε ως το τέλος δίνοντας την ευκαιρία στην νεαρή κόουτς να χρησιμοποιήσει όλα τα κορίτσια κάνοντας μάλιστα και αρκετές αλλαγές για να δοκιμάσει διάφορα σχήματα. Απ' την άλλη μεριά τα νεαρά κορίτσια του κ. Χατζηδαυϊδ έκαναν φιλότιμη προσπάθεια κόντρα στον ισχυρό Ιπποκράτη αλλά δεν κατάφεραν το κάτι περισσότερο. Από τον Ιπποκράτη πέντε αθλήτριες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων (Δασκαλάκη, Κοκκινοβασίλη, Γιαρίμαγα, Μπάσια, Σταματιάδη) και απο την Α.Ε.Δικαίου οι Γούναρη και Κατσά.

Διαιτητής:Διλμπεράκη

Ιπποκράτης: (Παπαδοπούλου) Σμαραγδάκη, Γιαννάκου 2, Ιερομνήμων 4, Δασκαλάκη 17, Κοκκινοβασίλη 10, Σταματιάδη 11, Επιφάνη, Αλαβέρα, Χαυλή 2, Ντούλα 2, Γιαρίμαγα 10, Μπάσια 13.

Α.Ε. Δικαίου: (Χατζηδαυϊδ) Πασενίδη, Κατσά 10, Μαύρου, Γούναρη 23, Σάνη Ε. 4, Σάνη Φ. 2, Ρούφα, Σαμανίδη 2, Αθανασίου, Χατζηθέμελη.

ippokratis-aedkorasides2011 photo1

ippokratis-aedkorasides2011 photo2

ippokratis-aedkorasides2011 photo3

ippokratis-aedkorasides2011 photo4

ippokratis-aedkorasides2011 photo5

ippokratis-aedkorasides2011 photo6

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.