Για την "πρωτιά" στον όμιλο νήσων

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2011

ippokratis-iraklis2000

Αύριο Παρασκευή στο κλειστό γυμναστήριο στις 17:30 θα αναμετρηθούν Ιπποκράτης και Ηρακλής 2000 για την πρώτη θέση στον όμιλο νήσων κλείνοντας την αυλαία του πρώτου γύρου. Ο Ιπποκράτης θα προσπαθήσει να κάνει το τρία στα τρία και να διατηρηθεί στην πρώτη θέση ενώ και ο Ηρακλής έχει τις ίδιες φιλοδοξίες μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί του Αίολου Κεφάλου και της Α.Ε. Δικαίου.

Ο κυπελλούχος Δωδ/σου Ιπποκράτης με αρκετά ανεβασμένη ψυχολογία θα επιδιώξει να κλείσει την χρονιά παίρνοντας το ΄΄ροζ΄΄ φύλλο αγώνος και να συνεχίσει την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού μετά την κατάκτηση του κυπέλλου θεωρείτε ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο. Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Πρόδρομος Κανενόπουλος θα στερηθεί των υπηρεσιών των Παρβαντώνη και Καμπέρη λόγω στράτευσης.

Όσον αφορά την ομάδα του Γιάννη Παπούλη προπονήθηκε κανονικά αυτή την εβδομάδα για το παιχνίδι της Παρασκευής, ο προπονητής των ΄΄ροπαλοφόρων΄΄ δεν θα έχει για μία ακόμη φορά στη διάθεση του τον αρχηγό της ομάδος, Τάκη Αυγουστή.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.