Στο sepk.gr μίλησε ο Μάκης Κανενόπουλος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2011

danellaki-kanenopoulos

Σίγουρα αυτό που έχει πετύχει μέχρι τώρα η γυναικεία ομάδα του Ιπποκράτη είναι αρκετά σημαντικό,και ήδη έχει ακούσει αρκετά θετικά σχόλια απ'τα Μ.Μ.Ε της Αθήνας.Ο προπονητής της ομάδας Μάκης Κανενόπουλος μίλησε στο sepk.gr για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την προσπάθεια που κάνει ο Ιπποκράτης:

«Ο Ιπποκράτης είναι μία επαρχιακή νησιωτική ομάδα. Στόχος της διοίκησης ήταν να φτιαχτεί μία ομάδα ανταγωνιστική και νομίζω ότι το έχουμε καταφέρει. Το καλοκαίρι προσθέσαμε στο ρόστερ δύο έμπειρα γκαρντ και ένα "τεσσάρι" σκόρερ. Με τρεις μόνο μεταγραφές ήταν εύκολο να δεθεί η ομάδα γιατί όλες οι υπόλοιπες παίκτριες είναι γηγενείς και γνωρίζονται καλά. Από τα πρώτα δύο παιχνίδια νομίζω η εικόνα που βγάλαμε είναι θετική. Πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι στον Ιπποκράτη κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουμε ψηλά το μπάσκετ στη Κω. Έχουμε έναν πρόεδρο, τον κ. Δημήτρη Δρόσο και το διοικητικό συμβούλιο που μας στηρίζει έμπρακτα. Είναι σημαντικό ότι ο κόσμος γεμίζει σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο δείχνοντας ότι διψάει για μπάσκετ».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών:

«Το πρώτο ματς με την Πάτρα ήταν εύκολο, ενώ το δεύτερο με τον Πρωτέα ήτα πολύ δύσκολο, καθώς μιλάμε για μία ομάδα που χτυπάει το πρωτάθλημα. Ασφαλή συμπεράσματα από την κατάσταση μας θα βγάλουμε αύριο που παίζουμε με τα Γιάννενα. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι και θέλουμε πολύ τη νίκη».

Για τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν:

«Στόχος είναι να φτιαχτεί ένα αξιόμαχο σύνολο που θα μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και παλεύουμε για τη νίκη. Για εμάς είναι μεγάλο πρόβλημα ότι δεν μπορούσαμε το καλοκαίρι να παίξουμε φιλικά».

Για το κωακό μπάσκετ:

«Στα τοπικά έχουμε ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα. Στην Κω ουσιαστικά παίζουμε πέντε ομάδες μεταξύ μας. Υπάρχει μεγάλη δυσκολία γιατί παίζουμε με τις ίδιες ομάδες περίπου 10 φορές το χρόνο κι έτσι το κίνητρο είναι μειωμένο».

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.