Αγώνας κυπέλλου μεταξύ Α.Σ. Ιπποκράτη και Αίολου Κεφάλου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

ippokratis-iviskos

Την Παρασκευή 30/09 και ώρα 20:30 έχει προγραμματιστεί ο αγώνας κυπέλλου ανάμεσα στο ανδρικό τμήμα του Α.Σ. Ιπποκράτη και του Αίολου Κεφάλου στο κλειστό γυμναστήριο Κω, ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω έλλειψης διαιτητών. Μετά το ανεπίσημο φιλικό ραντεβού τους, οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες ενόψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για το κύπελλο. Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια της και να δώσουν μαζικά το παρόν. 

«Πρόγραμμα επισκέψεων Α.Σ. Ιπποκράτη σε σχολεία & παροχή δωρεάν εισιτηρίων» 

      Πρόγραμμα επισκέψεων σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Κω προγραμματίζει ο Α.Σ. Ιπποκράτης, για τη μεταλαμπάδευση στους μαθητές των ιδεωδών, που απορρέουν από την ενασχόληση με τον αθλητισμό. Είναι θεμελιώδης πεποίθηση της ομάδας ότι η αγαστή σχέση με τις αξίες, από τις οποίες εμφορείται ο Σύλλογος, θεμελιώνεται κατά τη νεαρή ηλικία. Οι άριστα εδραιωμένες αυτές αρχές διέπουν συνολικά τον τρόπο ζωής, αναδεικνύουν την προσωπικότητα των μαθητών, τονίζουν τις ιδιαιτερότητες και τις μετασχηματίζουν επί τα βελτίω, σύμφωνα με τις απαραβίαστες επιταγές της συλλογικότητας και της κοινωνικής υπευθυνότητας. Παράλληλα, αποκαλύπτουν έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης, απαλλαγμένο από τη νοσηρότητα και τις παγίδες της σύγχρονης πραγματικότητας.

      Ως κίνητρο, αλλά και πρό(σ)κληση γνωριμίας, αποφασίστηκε η παροχή δωρεάν εισιτηρίων προς όλους τους μαθητές, για την παρακολούθηση των αγώνων μπάσκετ της Α2 γυναικείας εθνικής κατηγορίας, διοργάνωση που φέτος χαρακτηρίζεται από συναρπαστικά και αμφίρροπα παιχνίδια και αποφασιστικότητα των συμμετεχόντων για διάκριση. Ο Α.Σ. Ιπποκράτης καλεί όλους τους φορείς της εκπαίδευσης του νησιού μας να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία, να γίνουν άοκνοι αγγελιοφόροι του εγχειρήματος και θιασώτες της επίπονης προσπάθειας των ανδρικών και γυναικείων ομάδων για διάκριση. 

Γραφείο Τύπου

Α.Σ. Ιπποκράτης

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.