Πρώτο φιλικό για γυναίκες και παιδικό Α.Σ. Ιπποκράτη

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

ippokratisgynaikes2011

Φιλικό  παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Κω στη 01:00 το μεσημέρι ανάμεσα στο παιδικό και το γυναικείο τμήμα του Α.Σ. Ιπποκράτη. Ο Γιάννης Παπούλης και ο Μάκης Κανενόπουλος έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητών/τριών τους, παρουσία του προέδρου της ομάδας και των μελών του Δ.Σ. Η εικόνα από το πρώτο «τεστ», στο πλαίσιο της 3ης εβδομάδας της προετοιμασίας, ήταν αρκετά ικανοποιητική και οι δύο ομάδες αρχίζουν να βρίσκουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό. Διαπιστώθηκε η δυναμική των ομάδων, η οποία πρέπει επιπλέον να ενδυναμωθεί με την τεχνική κατάρτιση και την καλλιέργεια της φυσικής κατάστασης. Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, οι γυναίκες πήραν φιλική νίκη με σκορ 49-47.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: Χελιώτη (9 πόντοι, 6 ασίστ), Πατμίου (5 κλεψίματα), Μαγαλιού 16(4), Παπαδοπούλου, Σβύνου (2 πόντοι, 5 ριμπάουντ), Σαράγια, Δρεττάκη, Μοσχοπούλου (22 πόντοι, 2 ριμπάουντ), Σταμόγλου.

      Την Παρασκευή το βράδυ, η γυναικεία  ομάδα αναχωρεί ακτοπλοϊκώς για  Αθήνα, ενόψει των αγωνιστικών της  υποχρεώσεων για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών, καθώς την Κυριακή θα αντιμετωπίσει στις 12:00 το μεσημέρι τον Α.Ο. Ελληνικού.

 
Γραφείο Τύπου

Α.Σ. Ιπποκράτης

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.