Κανενόπουλος: "Στόχος μας η άνοδος"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011

ippokratis-iviskos

Την άποψη του ότι το ανδρικό τμήμα του Ιπποκράτη Κω θέτει ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, καταθέτει ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Κανενόπουλος.

Ο Δραμινός τεχνικός συνήθως δεν μιλάει πολύ, αλλά με βάση το υλικό που έχει στα χέρια του, πιστεύει πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Ιπποκράτη να ανέβει ξανά στη Γ’ Εθνική. Όπως είναι γνωστό η κωακή ομάδα κινήθηκε πολύ δυναμικά στο μετεγγραφικό παζάρι, αποκτώντας τους Λευτέρη Παρβαντώνη (επέστρεψε), Ηλία Καμπέρη, Δημήτρη Ταχτσίογλου, Γιώργο Δαμαρλή, Ζαφείρη Δρόσο και Παναγιώτη Γιάννου.

Ο μόνος που έφυγε ήταν ο Ηλίας Φωσσές, ενώ διατηρήθηκε όλος ο βασικός κορμός της ομάδας (Πλευράκης, Γκοράτσας, Μαυρομάτης, Βουρλούμης, Τσιλιγκίρης)

Ο Μάκης Κανενόπουλος αναφέρθηκε στους στόχους του νέου Ιπποκράτη, ο οποίος θα ξεκινήσει την προετοιμασία του στις 22 Αυγούστου. «Πιστεύω ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις προκειμένου η ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν κρύβουμε ότι μοναδικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Θεωρώ ότι έγιναν καλές μετεγγραφές, αλλά το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε τον βασικό μας κορμό», είπε ο Δραμινός τεχνικός, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Δημήτρη Ταχτσίογλου. «Είναι ένα δυνατό παιδί που παίζει στις θέσεις «3» και «4», είναι αλτικός με έφεση στα ριμπάουντ και μπορεί να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο».

πηγή: www.12soccer.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.