Δανάς και Παπαηλίας στον Ηρακλή 2000

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2011

ippokratis-iraklis2000

Σε δύο ακόμη προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό του, προχώρησε ο Ηρακλής 2000... Κι αυτό γιατί επιστρέφουν στην Καρδάμαινα δύο αθλητές, που ξεκίνησαν το μπάσκετ από την ομάδα. Ο λόγος για τον Κώστα Δανά και τον Ηλία Παπαηλία, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής στο νησί του Ιπποκράτη. Ο Δανάς είναι 24 ετών, έχει ύψος 1.81 και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2».

Αγωνιζόταν με επιτυχία στους «ροπαλοφόρους», όταν πριν από 7-8 χρόνια είχαν φτάσει μέχρι και το φάιναλ-φορ των εφήβων. Ο Παπαηλίας ήταν συμπαίκτης με το Δανά σε όλες τις «μικρές» ομάδες του Ηρακλή 2000 και επίσης πήρε την απόφαση να γυρίσει στην Καρδάμαινα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δανάς ολοκλήρωσε με επιτυχία την ιατρική σχολή Αθηνών, ενώ ο Παπαηλίας παίρνει σύντομα το πτυχίο του στα οικονομικά.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Την προσεχή Παρασκευή θα προγραμματιστεί πιθανότατα η συγκέντρωση ανάμεσα στη διοίκηση του Ηρακλή 2000 με τους παίκτες και τον Γιάννη Παπούλη. Ο 41χρονος τεχνικός και οι διοικούντες του σωματείου θα οριοθετήσουν τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά και θα βγάλουν από κοινού το πρόγραμμα των προπονήσεων. Η προετοιμασία των Καρδαμιωτών θα ξεκινήσει λογικά την Τετάρτη 17 Αυγούστου, αλλά το βασικό μέλημα είναι η οργάνωση σε όλους τους τομείς, ώστε το ξεκίνημα της σεζόν να βρει τον Ηρακλή 2000 έτοιμο από κάθε άποψη.

Μάκης Δούβαλης

Πηγή: www.12soccer.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.