Τίμησε τους χορηγούς του

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

ippokratisdexiwsi

Σε μια πολύ ωραία βραδιά ο Ιπποκράτης τίμησε και βράβευσε του χορηγούς του για την φετινή χρονιά δείχνωντας με τον καλύτερο τρόπο την αλληλοεκτίμηση που υπάρχει ανάμεσα τους και πόσο ο σύλλογος ξέρει να αναγνωρίζει αυτούς που στέκονται δίπλα στην ομάδα και την βοηθούν.

Το παρών έδωσαν οι περισσότεροι χορηγοί (υπήρχαν κάποιες απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) που ευχαρίστησαν την διοίκηση του Ιπποκράτη και προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας κ.Δρόσο και δήλωσαν ότι με ευχαρίστηση θα συνεχίσουν να στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια.

Πέρα απ'τους χορηγούς της ομάδας ο Ιπποκράτης τίμησε και κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης,τα οποία ο κ.Δρόσος ευχαρίστησε που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο.

Μετά το τέλος των βραβεύσεων η βραδιά συνεχίστηκε στο pool bar του ξενοδοχείο "Κως" ,όπου αντικείμενο συζήτησης ήταν φυσικά η επιτυχία των κοριτσιών του Ιπποκράτη που θα αγωνίζονται απ'την νέα χρονιά στην Α2.

* Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ.Δρόσο για την βράβευση προς εμένα και το giafkasports.gr και δεσμεύομαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον Ιπποκράτη.

ippokratisdexiwsi_photo2

ippokratisdexiwsi_photo3

ippokratisdexiwsi_photo4

ippokratisdexiwsi_photo5

ippokratisdexiwsi_photo6

ippokratisdexiwsi_photo8

ippokratisdexiwsi_photo9

ippokratisdexiwsi_photo10

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.