Συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιπποκράτη απ'τον κ.Μπαραχάνο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

ippogynaikes2011

Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στις Αθλήτριες, τον Προπονητή, τη Διοίκηση και τους φιλάθλους της Ομάδας Καλαθοσφαίρισης του Α.Σ Κώων « Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» για τη συνολική σας πορεία στο τοπικό Πρωτάθλημα Δωδεκανήσου και την άνοδο σας στην Α2 Εθνική Κατηγόρια. 

Είναι δεδομένο ότι για την επίτευξη αυτού του στόχου , που τόσα χρόνια αποτελούσε ενδόμυχη επιθυμία όλων των Κώων, μοχθήσατε πολύ , στερηθήκατε άλλες χαρές που απολαμβάνουν συνομήλικες σας , είχατε την πίστη και το ψυχικό σθένος. Αποδείξατε ότι μόνο με αγώνα κατακτείται η Νίκη στον Αθλητισμό και γενικότερα στην Ζωή.

Εσείς είστε το φωτεινό παράδειγμα για τη σημερινή νεολαία , εσείς είστε οι άξιες εκπρόσωποι της , σε εσάς δίνεται η μέγιστη τιμή να κρατήσετε ψηλά το συλλογικό , αγωνιστικό , φίλαθλο ήθος , σε αντίθεση με το γενικό κλίμα που επικρατεί δυστυχώς σήμερα.  

Με  την συγκεκριμένη επιτυχία, δικαιώσατε τις προσδοκίες όλων των Κώων . Η δική σας άνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια.

Εύχομαι, η φετινή επιτυχία, να είναι η πρώτη ανάμεσα σε πολλές που θα ακολουθήσουν.

Εύχομαι  στην ομάδα  κάθε επιτυχία στο  ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας , όπου εύχομαι η ομάδα να έχει ανάλογη πορεία και να τιμήσει τη Γυναικεία Δωδεκανησιακή Καλαθοσφαίριση.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος του  Δ.Ο.Α ΚΩ

Αθανάσιος Μπαραχάνος

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.