Μεταγραφές σε Ιπποκράτη και Ηρακλή 2000

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 03 Ιουλίου 2011

iraklis-ippo_photo1

Τον 36χρονο σέντερ Δημήτρη Καλαμπόκη έκλεισε ο Ηρακλής 2000, στην προσπάθεια του να ενισχυθεί και να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Γιάννης Παπούλης από την πρώτη στιγμή ήθελε μαζί του, τον Καλαμπόκη και χθες οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, με αποτέλεσμα ο έμπειρος αθλητής να μετακομίσει από το Πυλί στην Καρδάμαινα. Τον τελευταίο χρόνο λόγω τραυματισμού ο Καλαμπόκης απείχε από την ενεργό δράση, αλλά αποθεραπεύτηκε και θα τεθεί κανονικά στη διάθεσή του νέου τεχνικού της ομάδας. Μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Καλαμπόκης αποτελεί τη μοναδική μεταγραφή των Καρδαμιωτών, αφού ο 41χρονος τεχνικός θα βασιστεί περισσότερο στον περσινό βασικό κορμό.
Ψηλά ανεβάζει τον πήχη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, το ανδρικό τμήμα του Ιπποκράτη, το οποίο προχώρησε σε δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες δυναμώνουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα. Το κωακό σωματείο ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηλία Καμπέρη και του Δημήτρη Μοθνιού… Ποιοι είναι αυτοί οι αθλητές; Ο Ηλίας Καμπέρης είναι 24 ετών, έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται ως επί το πλείστον στη θέση του πλέι-μέικερ, ενώ μπορεί να παίξει υπό προϋποθέσεις και στο «2». Κατάγεται από την Αθήνα και θα υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στην Κω. Τελευταία του ομάδα ήταν το Κουκάκι (Β’ Ε.Σ.Κ.Α.), ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε στον Θεμιστοκλή (Α’ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.), στο Πέρα και στον Αρίονα Ξάνθης (Γ’ Εθνικής). Ο Καμπέρης εκτός από το οργανωτικό του πνεύμα, είναι καλός σκόρερ και παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες από την περιφέρεια.
Ο Δημήτρης Μοθνιός είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.92 και αγωνίζεται στη θέση του σμολ-φόργουορντ. Η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Ευρώπη Πευκοχωρίου της Χαλκιδικής (Α’ Ε.ΚΑ.Σ.Χ.), ωστόσο τη φετινή σεζόν έμεινε ανενεργός. Είναι στρατιωτικός στο επάγγελμα και διαθέτει αξιόπιστο σουτ. Βρίσκεται από πέρσι στην Κω, ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν να βγάλει το δελτίο του. Στους δύο νεοαποκτηθέντες θα πρέπει να προστεθεί ο Λευτέρης Παρβαντώνης, ο οποίος επέστρεψε στην Κω, καθώς και ο νεαρός Ζαφείρης Δρόσος, ο οποίος λόγω σπουδών βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη. Με τις μεταγραφικές κινήσεις αυτές, ο Ιπποκράτης δυναμώνει αισθητά, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα ο Παναγιώτης Γιάννου από την Α.Ε. Δικαίου, ώστε η ομάδα να θωρακιστεί στη φροντ-λάιν της.

Μάκης Δούβαλης

Πηγή: www.12soccer.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.